vineri, 18 iulie 2008

Proverbe si zicatori: "Nu vezi fundul de culori!"O placere sa dai, in meseria mea, peste un asemenea fund! Nu numai ca ii poti ghici un viitor luminos, ci si foarte colorat. Nu se poate spune cu precizie daca este homosexuala (culorile ar putea-o trada), insa se poate spune ca este o tanara studenta la Drept, partial dezinhibata (mai are aproximativ 10 cm patrati de inhibitie in spate si un top in fata). Va avea o cariera fulminanta in secretariat sau in turism. Mananca regulat sanatos, insa mai are si mici rasfaturi culinare, pe care insa le arde la aerobic. Doreste sa studieze Kabbala si e pasionata de calatorii. De asemenea, a luat un premiu international pentru Cea mai colorata poza cu un fund din Univers. Sa o felicitam impreuna pentru aceasta performanta remarcabila!

Acest mic viitor trofeu (la bratul unui domn generos) invelit in curcubeu poate fi gasit aici pe site-ul Petite-Mort.net. Cei care au deschis mai tarziu netul trebuie sa afle si faptul ca, in franceza, petite-mort este un sinonim pentru orgasm. Voila!

2 comentarii:

Anonim spunea...

colorata, colorata, dar sa stim si noi! ai vazut si culorile invizibile, ghicitorule?

Ghicitor in fund spunea...

Nu exista culori invizible. Culoarea se refera la *perceptia* radiatiei luminoase. In cazul culorilor, ce nu percepi nu exista. Deci daca Dumnezeu ar fi fost culoare, comunistii ar fi avut dreptate.