vineri, 10 octombrie 2008

Capra vecinului sau vecinul pus capra?



E greu să ai un blog despre ghicitul în fund şi să nu vorbeşti despre Goatse.cx, primul site-shock de internet, care a lansat o adevărată manie (iar un domn răbdător a strâns aceste manii într-un site). Goatse.cx, care a decedat şi a fost înlocuit de Goatse.cz, este un site în care un domn, care te îmbie de la intrare cu un fund larg deschis, îşi povesteşte, în poze (patruzeci la număr!), talentul său: cel de a-ţi arăta ce se ascunde în sufletul unui fund.

Poziţia lui îmi aminteşte, întrucâtva, de poziţia poporului român faţă de cei care-i conduc destinul sau a românului de rând în faţa oricărei autorităţi a statului, fie ea Poliţie, Primărie sau Administraţie Financiară. Aveţi grijă de voi, dragilor, şi nu uitaţi: de câte ori daţi şpagă, vi se lărgeşte anusul cu o jumătate de centimetru!

4 comentarii:

VdG spunea...

Frate, welcome back.
This shit it's horible dar analogia e buna.
Si da, stiu ca nu sunt fratele tau :)

Anonim spunea...

frumos... ma intreb cum se sterge sau daca se sterge la fund... poate are un bideu cu furtun.

Ghicitor in fund spunea...

Are un hidrant, cred. Sau cheama pompierii!

urban viole(n)t spunea...

Aaa..publicului ii dai sa priveasca poza cu fundul-galeata a lu ala si tu iti pui poze cu funduri secsi pline de nisip?! Urat, foarte urat! :)) Ce ar trebui sa inteleg, ca gay-ii dau mita foarte des?!:))