vineri, 5 decembrie 2008

Pipi in fund

Stau şi mă gândesc la înjurătura "pişa-te-aş în cur!". Chiar e posibil? Aţi făcut vreodată treabă mică în poponeţul cuiva? Sau e doar o vorbă aruncată-n fund?

8 comentarii:

VdG spunea...

Credeam ca ai murit. Si da, merge sa faci shushu in fundu' cuiva, se numeste pishre anala si e foarte raspandita in Polinezia (cica alunga spiritele rele si aduce ploaia)

Ghicitor in fund spunea...

Ai vazut drac mort?

In alta ordine de idei, cu corpii cavernosi plini de sange e greu sa faci pisulica. Dar vad ca nu imposibil!

Anonim spunea...

baa, asta cu sa te pish in cur ai luat-o de la mine.

vezi ca am un post despre cur ultimu', s-ar putea sa te pasioneze

Ghicitor in fund spunea...

N-am luat-o de la tine, ca dac-o luam, puneam linc (mama, ce-mi plac oamenii care scriu linc! mama ce-mi place de mine!)

S-a intamplat cum se intampla cu fiecare idee buna: apare simultan in mai multe capete luminate.

Anonim spunea...

Am intrat din greseala aici si nu stiu ce sa cred,mai sant oameni sonati(ma scuzati)an ziua de azi?Sincar sa fiu nu anteleg la ce foloseste chestia asta cu ghicitul.Eu pana azi am stiut ca pe cur te caci si an functie de nivelul de posibilitati(unii zic cultura,parca ar venii din cur nu din studiu..)te speli,te stergi cu hartie de diverse texturi,s-au chiar cu frunze mai mari sa nu te manjesti.Oricum ai dao sa te uiti an curul cuiva si sa ghicesti,mi se pare cam mult.As vrea sa stiu cum decurge ghicitul asta an cur nu este cam neplacut pentru ghicitor?Si ce se poate ghici, viitorul,s-au cand te vei caca si se adreseaza doar constipatilor.Oricum ca idee mi se pare de o minte plina de cacat a unui animal care nu are ce face si care se fute an cur.

VdG spunea...

Ce zice necunoscutu/a nu poate fi adevarat. My brain hurts......

Ghicitor in fund spunea...

Bă boule,

Am făcut un efort să ânţeleg ce scri tu acilişa şi a rezultat aşa:

1. Eşti un analfabet care nu ştie că se scrie corect "sunt" în loc de "sânt", "în" în loc de "ân" (şi apropo: la ânceputul cuvintelor nu se scrie cu â din a, ci cu â din i, adica î, deci corect e începutul!), "s-au" se scrie "sau" şi "dao" se scrie "da-o".

2. Na-m ânţeles ultima frază. Rogute, repe-tă.

3. M-ai bine o minte plina de cacat decat o minte goala, de cacat.

VdG spunea...

Sa vezi ce scarbosenie de mail ti-am trimis. Sarbatori Fericite