marți, 10 martie 2009

Cine are fundul frumos îi place și lui Dumnezeu

Să nu uit de ce sunt aici: pentru a împărți din frumusețea fundului și de a împărtăși înțelepciunea pe care am dobândit-o în viață. Pentru că ultima nu e mare lucru, nu-mi rămâne decât prima. Cuvintele nu pot descrie ce e mai jos... Sursa. Sursa. Sursa. Sursa

...ba da. În prima poză e o fată cu ciorapi de plasă și fără lenjerie intimă. In a doua poză, e o fată într-un pat ciufulit, cu fața în jos. În penultima poză, e o balerină slabă și cu țâțele mari, dar și cu jambiere albe. Iar în ultima poză, un fund se ițește ațâțător după o fustă verde.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Pe http://gainipestop.wordpress.com/un-wc-pe-zi/ gaseseti unloc numai bune pentrau toate fundurile astea

Ghicitor in fund spunea...

Gasesti?

Anonim spunea...

Adevarul este ca la un fund frumos si o fata se uita cu admiratie.

Ghicitor in fund spunea...

Sunt aici in cautarea adevarului! Astept mai multe dezvaluiri despre "eternul feminin", cum ar spune Arsinel.

Anonim spunea...

Oh, femeia nu poate fi inteleasa. Nici noi nu ne intelegem de cele mai multe ori. Cautarea adevarului ar putea fi zadarnica, domnul meu...

Ghicitor in fund spunea...

Oh, dar stimata doamna, sunt convins ca femeia poate fi inteleasa! Doar ca in spatele acestui mic artificiu, al aceste mici volute semantice se ascund capriciile doamnelor de pretutindeni.

Cat despre cautarea adevarului, sunt un neobosit explorator, poate si din cauza ca beau cafea multa.

Anonim spunea...

Daca il aflati, v-as ruga sa-l impartasiti si cu mine! Tare mi-ar placea sa pot sa ma inteleg... Poate dupa ce voi termina Pshihologia voi fi cu un pas mai sus decat acum. Si totusi, daca dumneavoastra reusiti sa aflati cum gandesc femeile.. meritati cel putin un premiu recunoscut international! Ar fi descoperirea mileniului. Cu respect, o pustoaica. Mai am de invatat, nu e asa?

Ghicitor in fund spunea...

Dumneavoastra ati spus-o!