luni, 2 februarie 2009

Primul fund real primit la redactie!

Iată că proverbul chinezesc "Ai suficientă răbdare și cadavrul inamicului tău va coborî pe râu în jos" este adevărat! După aproape o jumătate de an de chin și suferință (căci ce e un ghicitor în fund fără un fund în care să ghicească?), în care m-am zvîrcolit în palierul cel mai de jos al existenței mele ca ghicitor, chinuit de neîncrederea cu care am fost tratat de comunitatea online a userilor de internet din România... ei bine, după o jumătate de an, primul fund și-a făcut apariția în toată plenitudinea goliciunii sale! Să-l cunoaștem și să-l sărbătorim, căci nu e ușor lucru să ai curaj și inițiativă în țara în care domnește frica și delăsarea:



Domnul care mi l-a trimis nu m-a rugat să-i păstrez anonimatul, dar o voi face, oricum.

Și acum, să trecem la ghicitul în sine:

Deși viitorul pare neclar, este în mod cert fundul unei persoane active, poate chiar pasionate de sport și mișcare. Mișcarea poate fi chiar și un du-te-vino, deci nu exclud o bogată experieță erotică a acestei persoane. Culoarea roșie aleasă pentru a ilustra atmosfera fotografiei semnifică pasiunea și dăruirea. Unghiul ales dezvăluie, dar și acoperă, ceea ce poate trăda o personalitate complexă. Viitorul posesorului acestui fund va fi plin de împliniri și tot ce-și dorește să facă va putea face. Atenție mare însă la damele care pot ieși în cale la ceas de seară, căci acolo îi va fi pierzania. Pe viitor, îi recomand acestui domn mai puțină muncă de birou și deloc televizor: ambele tâmpesc mintea și aplatizează fundul.

Rog acest domn să iasă în față și să mărturisească dacă l-a ajutat în vreun fel harul pe care-l posed, al divinației în fund!

Sper din tot sufletul ca acest fund să pornească o avalanșă de funduri care își vor dezvălui viitorul online. Primele 50 de funduri masculine si primele 50 de funduri feminine vor participa într-un proiect artistic cu tema "România îți arată fundul? Arată-i și tu fundul României!", proiect care-și dorește să scoată din amorțeală clica politică și conaționalii reduși mintal care-i votează!

6 comentarii:

VdG spunea...

Ma bucur :) pentru tine. Aveam de gand sa-ti trimit si eu poza cu fundul meu dar nu stiam daca te mai intereseaza. Revin......

cri spunea...

ca bine zici maistre.........iti pot confirma ca prezicerile tale sunt adevarate :)

Rareș Dădârlat spunea...

Felicitări pentru marele pas (sau ar trebui să zic "cur"? hmmm...) înainte făcut şi multă baftă (sau ar trebui să zic "posteritate"? hmmm...) în continuare! Mă înclin şi poate dau şi io cu poza la înaintare la un moment dat!

Ghicitor in fund spunea...

@Vanzatorul,

Orice fund e interesant, atat prin prisma viitorului pe care-l dezvaluie, cat si prin sansa de a participa in acest proiect artistic de care vorbesc. 100 de funduri de ambele sexe pentru a le arata ca nu ne lasam fututi in ele!

@cri,

Doamne-Dumnezeule, sper ca nu e fundul tau in figura! E destul de masculin, parerea mea. Rog o clarificare!

@Rares Catalin,

Sa fie primit, aleluia!

Anonim spunea...

Ce fund ferm! Imi vine sa il sarut!

cri spunea...

te las in mister sau in MISTER