miercuri, 16 iulie 2008

Fara legatura cu ghicitul in cur: craterul Eminescu pe Mercur!

"Toţi ştim cine a fost Mihai Eminescu. La fel se pare că ştiu şi astronomii străini. Dovada este craterul Eminescu! Când sonda MESSENGER a trecut la numai 200 de km de planeta Mercur, la începutul lunii ianuarie, a transmis imagini ale unor regiuni niciodată văzute. Uniunea Astronomică Internaţională a hotărât ca unul dintre noile cratere observate să poarte numele poetului Mihai Eminescu.

Craterul Eminescu are 125 km în diametru. Este un crater interesant pentru că pare că s-a format mai recent decât restul craterelor de pe Mercur. Lanţuri de cratere mai mici se întlnesc în jurul craterului Eminescu. Acestea au fost formate de fragmentele ce s-au desprins de asteroidul ce a format craterul Eminescu. În centrul craterului se observă un lant muntos circular. Munţii au o culoare diferită de cea a materialului din crater."

Sursa: un site de nebuni la cap spiritualitate (nu dati click, ca le faceti trafic de pomana, mai bine ma credeti pe cuvant) (am taiat pentru ca administratorul acelui forum zice ca l-am jignit, ceea ce nu e adevarat, nu e nimic rau in a fi nebun, eu cred in nebunie si, in plus, ghicesc in fund)

dar si aici

Un comentariu:

Ambasadoarea spunea...

Rili??!?!?!;;)
Foarteee tareee.