vineri, 18 iulie 2008

Total impotriva inalbitorilor anali!

Exista in lumea aceasta tot felul de oameni. Unii dintre ei se iubesc atat de mult, incat stau in baie si-si plimba oglinda-oglinjoara pe langa corp, pentru a accesa vizual parti ale corpului greu accesibile, cum ar fi de exemplu, pardon de expresie, gaura fundului. Din ratiuni ce tin de fiziologia umana, aceasta poate strange pigmentatie, prinzand o culoare maro-inestetica.



Insa cei care gasesc gaura fundului prea "colorata" (rasistii anali) pentru a se putea suporta au o scapare: inalbirea anala! E si la noi, dar e mai mult la ei. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de wikipedia (in engleza) a inalbirii anale, din care putem afla, printre alte lucruri frumoase, ca substanta activa a solutiilor de inalbire - Hidrochinina - este cancerigena. Dilematic: traiesti mult, dar sezi pe pigmentatie anala sau traiesti putin, dar ai fundul alb ca al unui nenascut care n-a vazut decat lumina ce-a razbatut cand si cand, ritmic, spre el?

Oameni buni! Va reamintesc proverbul "Ce ti-e scris, in fund ti-e pus!" (alterat de comunisti cu "frunte", pentru ca era un cuvant popular in acea vreme). Nu incercati sa schimbati viitorul si nu va dati fundul cu clor (pentru ca cineva deja a facut-o si nu functioneaza). Lasati-va fundul in pace! Lasati-ma sa va ghicesc in fund!

Niciun comentariu: