duminică, 26 octombrie 2008

Sustinem fundul cu orice pret?

Toate lucrurile o iau la vale: râpe, gheţari, case, caracterul omului, cursul leu-euro. Dar nimic nu provoacă atâtea reacţii sau vise urâte ca luatul la vale al sânilor unei femei! Încă din cele mai vechi timpuri, omul a pus o stavilă în faţa acestei catastrofe naturale: creionul care stă sub sân. Aşa a apărut sutienul, o invenţie drăguţă, care prelungeşte prospeţimea naturală a mamarelor pentru mamelucii carora le pasă de acest lucru.

Ca şi cum toate lucrurile artificiale (rujuri care emulează labiile roşii de după, parfumuri care acoperă odorile odorului, pudră pentru a împiedica ca nasul iubitei să devină un magnet pentru fluturii de noapte, unghii roşii pentru că femeii primitive îi stătea bine cu mâinile-n sânge, peeling pentru piei roz, trimming sau epilări totale pentru pedofilul din fiecare bărbat, himenoplastie pentru un ambalaj cât mai foşnitor în faţa bărbatului tradiţionalist, tratamente laser pentru ca mustăcioara ei sa nu devină pana corbului, vopsit pentru a ascunde părul alb sau pentru a nu trăda prea multă prostie, silicoane pentru bărbaţii cu palma mare şi grea şi câte şi mai câte) pe care le fac femeile superficiale pentru a plăcea bărbatului şi mai superficial nu erau de ajuns, iată se iţeşte la orizont un nou mecanism de a păcăli natura cu gravitaţia ei împuţită: sutienul pentru fund!



Mă gândesc cu groază cum ar fi să dezbraci o femeie şi să dai peste o asemenea atrocitate! După ce te chinui la port-ţâţar, să te chinui şi la port-bucar! Iar după ce îl dai jos, să constaţi ca JLo-a pe o visai ca un tăntălău are fundul lui Teo la bătrâneţe!

Dragele mele, nu ne mai minţiti! Noi vă plăcem pentru cum arătaţi dimineaţă, goale, ciufulite, fără machiaj, cu sânii curşi şi cu fundul plin de vergeturi. Şi cu ochii roşii şi cârpiţi de somn...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am o intrebare, ghicitul in fund are de suferit din cauza acelor chiloti cu gaura!? Ma gandesc ca femeile incearca sa fenteze destinul. Daca o fesa isi schimba pozitia si/dau forma cum poti fi sigur ca ceea ce ghicesti este corect?
P/S: Femeile si-au facut chiloti cu gaura in fund de lenese ce sunt, gaurile aceleau sunt exact ca cele din izmenele noastre, numai ca noi scoatem altceva prin ele.

Ghicitor in fund spunea...

Da, ghicitul in fund are de suferit de pe urma oricaror alterari ale fundului, pentru ca viitorul persoanei nu se mai poate citi corespunzator.

Referitor la PS: este posibil ca gaura din izmenele barbatilor sa se potriveasca cu gaura din sutienul de fund? O fi vreo sugestie?

Timpul ne-o va spune.

urban viole(n)t spunea...

Io cred ca nici tu nu te crezi!:)) "Va placem cu sanii scursi si curu plin de vergeturi!". Come on!

Ghicitor in fund spunea...

Stiu eu ce spun.