sâmbătă, 21 februarie 2009

Fund mare la inchisoare

Nu numai la noi se jefuiesc băncile, ci şi în Germania! Deci staţi liniştiţi, dragi români, jaful de la Banca Transilvania din Cluj e un semn de normalitate şi de prosperitate socială. Agenţia de presă Ananova ne spune că în vestul Germaniei, în Norf, o femeie având 26 de ani şi un fund enorm a intrat în bancă c-o mască de schi pe faţă (respectabilă idee!) şi şi-a îndreptat gâfâind pistolul spre doamna de la ghişeu, plecând cu 15.000 de Euro şi cu mare greutate!



Sandra Maiser - căci despre ea e vorba - s-a întors mai apoi la locul faptei, de data asta în postura unei simple cliente. Ghinionul tinerei a fost că, pe lângă faptul că s-a îngrăşat ca dracu, a fost recunoscută imediat de o bătrânică de 61 de ani, care a mâncat mult morcov la viaţa ei şi stătea bine cu vederea şi care a dat-o imediat pe mâna poliţiei. Argumentul ei a fost că nu ar putea niciodată să uite un fund atât de mare şi a costat banca vreo 5000 de Euro recompensă!

Poliţia a sosit imediat la locul faptei şi i-a aruncat Sandrei fundul în închisoare, la răcoare pentru 10 ani. O aşteaptă o viaţă uşoară, lipsită de violuri la duş. Evadarea nu va fi chiar imposibilă, căci am aflat că una din uriaşele maşini care au săpat Eurotunelul e de vânzare pe eBay! Folosirea bilelor pentru picioare nu a fost necesară, pentru că i-au legat gleznele cu un lanţ direct de fese.

Niciun comentariu: