luni, 13 iulie 2009

Cum sa-ti ascunzi fundul

Dacă vrei să-ţi ascunzi fundul în viaţa reală, poartă chiloţi, frunze de palmier, brusturi, pânze sau fundoshi. Sau trage-ţi pantalonii peste el direct, ca italienii (sau futăcioşii), deşi asta ar aduce ceva iritare de partea coiţelor, presupunând că le ai. Destul despre acest subiect!

Dacă însă eşti un pălmaş fără viaţă reală, însă ai şi tu o viaţă de trăit, că d-aia te-ai născut pe-acest Pământ rătăcitor, atunci sigur ai una virtuală. La adăpostul anonimatului poţi să faci o grămadă de chestii mişto: să faci cybersex cu o grasă urât mirositoare atât la subraţ, cât şi în gură (mirosul, nu sexul), să fii mai dezinvolt cu skinheazii, să te înjuri cu ţigani groşi la gât (sau cu unii care se cred ţigani groşi la gât), să-ţi exersezi latura feminină şi să ţi-o tragi vârtos cu altul care crede că face cybersex cu mama prietenului său, ce să mai, o minune!

Ignorant fiind într-ale netului, poate că nu ştii de IP-uri, de headere de e-mail-uri, însă ţiganul ăla gros şi periculos poate ştie sau poate are ca sclav un puşti care ştie. Sau ştie pe cineva care ştie pe cineva de la providerul tău de net. E păcat să sfârşeşti într-un iaz cu botine de ciment sau cu picioarele rupte şi orb cu limba tăiată, pus la cerşit prin Ioropa.

Aici intervine chilotul netului, sau palmierul netului, sau brusturele netului sau fundoshul netului: HideMyAss, care nu e nimic altceva decât un Web Proxy Anonymizer. Mai ai şi alte bunătăţi acoloşa. Şi un logo unde poţi vedea ce vede şi ţiganu' când îţi scanează IP-ul: o gaură de fund de măgar desenat. Poţi ghici acum că viitorul tău de pălmaş virtual e în siguranţă. Şi tu cu el. Şi asta fără să fii un ghicitor în fund de renume localo-internaţional, ca mine.



Pentru că tot am vorbit de pălmăşie, cu el poţi accesa, în siguranţă, site-uri porno de la serviciu, fără să vadă băieţii care filtrează traficul. Asta dacă nu sunt ceva mai deştepţi ca tine şi l-au filtrat deja. De obicei sunt, dar nu m-aş baza pe asta.

Deasemenea, cu acest chilot virtual poţi să îţi dezvolţi personalităţi alternative şi multiple, dacă te duce capul pentru aşa ceva. De exemplu, să zicem că ai un user cu care intri pe un blog de acasă. Dacă intri cu alt user ca să faci haloimăs, dar de pe acelaşi IP, ăla cu blogu, care nu e prost (poate) poate să-ţi vadă curul impersonându-se pe acolo. Şi să-ţi râdă în nasul personalităţii multilateral dezvoltate. Nu vrei să se întâmple asta, nu?

Într-un final, dacă bloggeru pe care vrei să-l, să spunem, necăjeşti, e suficient de deştept, probabil are un spam filter pus pe commenturi, care spam filter caută într-o bază de date şi rejectează domeniile care sunt web-anonymizere. Dar majoritatea nu sunt deştepţi. Majoritatea sunt de-a dreptul imbecili. Că d-aia s-au făcut bloggeri.

Am uitat să vă spun că căcatul de HideMyAss îşi câştigă banii prin apelarea unor pop-up-uri cretine cu reclame la Travian, jocul jucat de mii de spălăciţi la creieri. Închideţi-le şi mergeţi înainte. Dacă daţi click pe ele şi veţi începe să jucaţi Travian, o să regret asta toată viaţa şi, probabil, mă voi sinucide la 90 de ani, cu 5 minute înainte de moarte. Şi e păcat, măi băieţi, măi!

11 comentarii:

femeiadeservici spunea...

ascunde si cururi imense? cand o sa ma fac mare o sa vreau si io cateva kile' de ce zici tu aici.

Claudia spunea...

Sa inteleg ca jucati si dumneavoastra jocul respectiv?

Ghicitor in fund spunea...

@femeiadeservici,

Cand spuneti "o sa ma fac mare", va referiti la varsta sau la talie?

@Claudia,

Sa inteleg ca va par spalacit la creier?

Anonim spunea...

misto, o sa il folosesc si eu...
http://neinfectat-de-comunism.blogspot.com/2009/07/jerzy-buzek-nou-sef-al-parlamentului.html

Claudia spunea...

Dumneavoastra intelegeti ce doriti. :)) Eu nu am elaborat o afirmatie, ci o interogatie. Si ma gandeam ca ati avut ocazia sa participati activ in joc, pentru a fi ulterior dezamagit de efectele pe care acesta le are asupra dumneavoastra. Personal am intalnit profesor de matematica (in facultate) care se joaca acest joc. Sa inteleg ca dumnealui ar fi spalacit la creier? De aceea va rog sa detaliati, argumentati afirmatia dumneavoastra legata de jocul respectiv, caruia ii tot facem reclama mascata aici. Serios ca sunt curioasa! :D

Ghicitor in fund spunea...

@Neinfectat_de_comunism_Dar_infectat_De_spam_si_neprotejat_in_contact_cu_altii,

Va rog sa nu mai faceti spam. Va rog frumos.

@Claudia,

Parerea mea despre jocurile online este foarte proasta, iar despre Travian este indeosebi de foarte proasta. Ma bazez pe feed-back-ul unui prieten de-al meu care l-a jucat. Eu nu sunt foarte inteligent, dar sunt SUFICIENT de inteligent sa nu-l joc.

Sunt convins ca in momentul in care-l juca, acel profesor universitar era spalacit la creier. Apropo, un profesor universitar de matematica nu face mereu lucruri geniale. E destul de naiv sa credem asta :)

As mai completa ca nu-i fac reclama, ci anti-reclama. La fel ca tuturor jocurilor online. Fuck online games!

kramer spunea...

iertati-mi interventia, dar ma roade teribil o intrebare: Ulf Buck mai ghiceste?

Ghicitor in fund spunea...

Am pierdut atat de mult legatura cu Ulf Buck, incat simt ca n-am avut-o niciodata.

Claudia spunea...

Am inteles. Si va acord dreptate. Jocurile online nu fac altceva decat sa sece omul de energie, sa-l tintuiasca ore la rand in fata unui calculator, iar inactivitatea unde duce? La obezitate, legumizare si pierderea timpului intr-un mod grosolan, timp ce ar putea fi acordat studiului sau unei carti interesante. Rezultatul: ceva similar americanului tipic, insa nu vreau sa generalizez. Cel mai bun exemplu in acest sens? World of Warcraft. Si multe altele... Partea si mai proasta e ca odata ce te apuci de un astfel de joc, ti se infiltreaza in minte, iti creeaza dependenta. Urat, nu? Multumesc pentru lamuriri! :) Voiam doar sa citesc argumentele dumneavoastra prin care va sustineti afirmatia de mai sus.

Anonim spunea...

un articol plagiat de tine pe care il gasesti si aici http://bit.ly/andreea

Ghicitor in fund spunea...

Am dat click pe articolul pe care l-am plagiat, dar am gasit doar un spam al unei agentii de turism "aerotravel" cu imaginea unor biciclisti la munte.

Va trebui sa reveniti cu detalii. Pana una alta, ati fost reclamat la ANRC, divizia anti-spam. Felicitari!