marți, 28 octombrie 2008

Anusul comestibil (nu e despre Paunescu)

Pentru rafinaţii amatori de ciocolată belgiană sau pentru cei care s-au săturat de gustul fundurilor pe care le ling există acum "Anusul comestibil"! Îl puteţi găsi pe site-ul lui orificial! E făcută de mână şi nu conţine conservanţi!



În plus, pentru cei cu dare de mână sau cu dinţii tari şi care mor după gustul argintului, există şi un mulaj din acest metal preţios, care costă doar £235 + TVA şi nu sunt decât 100 de bucăţi în lume. Grăbiţi-vă, viaţa dvs. nu va mai fi la fel fără acest obiect de o absolută necesitate!



Nici varianta de argint nu conţine conservanţi.

5 comentarii:

Radu spunea...

you suck!

Radu spunea...

ok. sorry! you mega ultra super hyper suck !

Anonim spunea...

Pai daca e mulaj inseamna ca poti sa ghicesti si in el. Ce-i rezerva viitorul? ( incerc sa-ti fur meseria, daca nu te-ai prins )
Oricum anusul din argint e prea pizda.....

La Mosor spunea...

Stiu ca stric petrecerea aici, dar ala numai anus nu este, sunt buze, buze care pupa, de aici si numele bomboanelor "Bisous" care in franceza inseamna pupici. Dar ca sa nu vorbesc aici fara sa ma minjesc de rahat, buzele respective ar putea fi folosite de sefii fara subalterni lingai si pupincuristi !

Ghicitor in fund spunea...

Nu strici deloc petrecerea, site-ul se cheama "edible ANUS" iar daca ceea ce stiu eu este corect, "anus" nu inseamna "buze".

In rest, totul e corect! :)