vineri, 27 februarie 2009

Cu fundul in spate

Cu toţii ne ţinem fundul în spate, însă cum e oare să ai un fund în spate? Yanko Design răspunde la această îndrăzneaţă întrebare şi duce totul la un alt nivel (cu vreo 40 de cm mai sus) aducându-ne ghiozdanul roz în fundul gol, aşa cum l-a făcut mama lui!

Foarte sexy şi practic, făcut din bucăţi (şi buci, aş adăuga eu) de manechine reciclate, care altfel ar fi luat lungul drum al pribegiei prin gropile de gunoi, acest ghiozdan permite oricui ghicitul într-un fund cam plat, fără viitor, dar şi transportul cărţilor, caietelor şi al penarului la şcoală.



Dacă un astfel de ghiozdan ar prinde la public, mă aştept la dezvoltarea unei industrii paralele de chiloţi pentru ghiozdan, fuste sau pantaloni (modă), a unei noi paraphilii sexuale (rucsacofilia, cu varianta similara pedofiliei, ghiozdanofilia, care implică sodomizarea rucsacelor sau a ghiozdanelor), a hârtiei igienice pentru ghiozdane şi lista ar putea continua la nesfârşit. Nu de alta, dar oamenii continuă să fie campioni mondiali la inventarea, comercializarea şi folosirea pe scară largă a tuturor inutilităţilor şi prostiilor nefolositoare!

5 comentarii:

Anonim spunea...

chupacabra s-a intors !!!
sariti, frati mosneni ! ghicitorul in fund confirma profetia !!!

Ghicitor in fund spunea...

Nu numai Chupacabra s-a intors, ci si Chuppa Chups!

Astfel, familia Chuppa a fost reunita!

Anonim spunea...

Cate funduri la tine aici :)

Anonim spunea...

Cate funduri la tine aici

Ghicitor in fund spunea...

Il asteptam cu drag si pe al tau! Este, totusi, un site de ghicit in fund!