marți, 17 februarie 2009

Scufita Rosie, ce-ai in cos?

Faceţi cunoştinţă cu unul dintre cele mai dureroase lucruri in viaţă, lucru care poate face ca despărţirea de iubirea ta de-o viaţă să pară un mizilic: un furuncul în fund. Pun pariu că nu vă gândeaţi că mai poate ieşi ceva din fund în afară de caca, nu-i aşa?

ATENŢIE: Ce veţi vedea mai jos nu este cu nimic diferit de ce se scurge din televizor pe posturile OTV, Prima TV, Acasa TV, Naţional TV, Antena 1,2,3 şi PRO TV.



  • Sursa e o coproducţie Staphylococcus Aureus şi www.popthatzit.com, site-ul care ne aduce tuturor iubitorilor de stors coşuri poze şi videoclipuri purulente şi suculente!

    3 comentarii:

    Ramona spunea...

    Ghicitorule,te amenint cu moartea daca mai pui filmulete d-astea scarboase pe blog! Glumesc...dar sa stii ca filmuletele alea 3 de la postarea "Puterea fundului" imi bantuie si acum visele!

    Ghicitor in fund spunea...

    Pur si simplu mi-a iesit in cale si trebuia sa-l dau din drum. E un subiect intr-adevar sensibil, care merita abordat pe un blog.

    Cine a avut un furuncul pe fund (e drept, nu atat de prolific!) stie la ce ma refer.

    Chiar si eu am o usoara stare de discomfort stomacal dupa vizionarea lui, dar aceste lucruri nu trebuie ascunse de ochii lumii, ci dimpotriva, fac parte din a fi umani.

    O stare si mai intensa de greata o am dupa ce urmaresc (accidental) "Test de fidelitate" sau "emisiile" lui Dan Negru.

    Rareș Dădârlat spunea...

    Bă, pe mine nu mă ţine să mă uit la filmuleţ. Nici măcar nu o să dau plei, că mi-e groază... La naiba, sunt slab!