miercuri, 1 octombrie 2008

Drumul spre iad e pavat cu intrebari bune!

Ca un bun creştin şi om, îmi pun întrebări despre lume, despre chestiuni sufleteşti şi, de ce nu, religioase. Pentru că, ca ghicitor în fund, sunt deja damnat în ochii lui Dumnezeu, nu strică să aştern mai jos nişte dileme. Le citiţi pe riscul vostru! Dacă există Iad, s-ar putea să ne vedem acolo!

Mi-aş dori ca, măcar odată în viaţă, să îi văd fundul lui Dumnezeu! Dar fiind aşa de omniprezent şi ubicuu e al dracului de greu! Vorba aia: dacă vrei să ascunzi ceva, pune-i-l omului în faţă!

Oare Maria îl ştergea pe Isus la fund când era mic, după ce făcea caca pe el? Dacă nu era nevoie? Oare caca-ul lui Isus mirosea frumos, a mir, smirnă şi/sau tămâie? Cum se ştergeau apostolii la fund? Dacă îţi vine să faci treabă mare când eşti pe cruce, ce faci? Cum strângea Noe rahatul atâtor vieţuitoare, pe navă? Cum arăta fundul Mariei Magdalena? Oare, ca prostituată, făcea sex anal pe vremea aia? Cum îşi făceau evreii necesităţile în deşert, unde nu e nimic să te adăpostească? Când treci prin mijlocul unei mări separate în două, cu o armată egipteană pe urmele tale şi îţi vine, ce faci? Sau te constipi? Oare fundul lui Satan e păros, ca picioarele, din cauza excesului de testosteron, sau ras şi curat ca lacrima, din cauza atâtor oameni care-l pupă-n el? Ce se întâmplă dacă ajungi în Rai şi vezi o femeie frumoasă în fundul gol? Oare femeile frumoase ajung în Rai? Moise se spăla pe mâini după ce se ştergea la fund? Dacă nu, cum punea mâna aşa murdar pe Tablele Legii? Oare Iosif i-a văzut fundul Fecioarei Maria vreodată?

4 comentarii:

Anonim spunea...

unele lucruri sunt usor de aflat, cum ar fi cum faceau evreii cacalica in desert. E drept, se pune intrebarea daca taiatul imprejur ii impiedica sau dimpotriva ii ajuta sa fie mai curati la putza (dupa ce se cacau). Dar cred ca si asta se poate afla. O alta intrebare la care ti-as putea oferi raspuns ar fi referitor la curul satanei. Pot sa iti spun ca am scris un oaresicare tratat despre iad, deci stiu. Fundul satanei este paros. Conceptia ca are picioarele paroase este complet falsa, e ca in benzile desenate cu super eroi in care apar pachete de muschi cand ei se imbraca in costum, iar cand sunt "civili" devin niste slabanogi. Dar de ce este fundul Satanei paros? Simplu. El seamana leit cu un om. Pentru ca l-a facut Dumnezeu. Ceea ce ne raspunde la o alta intrebare (pe care tu nu ti-ai pus-o in mod explicit): fundul lui Dumnezeu este de asemenea paros, pentru ca el i-a facut pe oameni (si pe ingeri - lucru confirmat de anumite scrieri agnostice) dupa chipul si asemanarea sa.
Chestiunile legate de Iosif, de Maria si de Maria Magdalena sunt in mod evident adevarate pentru ca - la fel ca in ziua de azi - curvele sunt curve, iar restul oamenilor sunt... simpli oameni - se uita unul la fundul celuilalt.
Nu stiu insa ce sa zic de cruce sau de despartirea apelor, dar promit sa studiez problema si sa revin cu un raspuns avizat.
Multumesc pentru un post cu adevarat interesant si incitant, asa cum nu a mai fost demult.

VdG spunea...

Astept un post despre evolutionism, daca se poate. Doar asa puteam afla mai multe despre FUND.

Radu spunea...

damnarea e aproape ! pocaiti-va !!!

urban viole(n)t spunea...

Pf...banuiesc ca nici Zewa nu exista pe vremea aia...trist..lasa ca erau destule frunze..cred...pe unde nu era desert..ca daca era desert, poate gaseau doar niste cactus...si daca se stergeau cu cactusii..auci..cred ca de acolo a pornit zicala " Never trust a fart":))