miercuri, 1 aprilie 2009

ADIO!

Gata, nu voi mai scrie pe blog! Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine si va invit sa cititi si restul blogului, in cazul in care ati ratat vreun articol!

Motivul: am castigat o suma foarte importanta de bani la Loto 5/40! Si asa e lumea, cum da de bani, cum se strica la cur. Vedeti si voi exemplul marilor formatii de hiphop din Romania!

8 comentarii:

Anonim spunea...

am inteles contextul..asa ca o sa iti pun o ultima-rima idee ......

(Vlad Tepes) are meritul de a fi pus pe tronul Moldovei pe cel mai mare voievod român, pe Stefan cel Mare. Cu armele! Are meritul că l-a si bătut. Si are mai ales meritul că a coborît morala absolută prin tepele puse în cur la nivel absolut

ce parere ai ? ( cuvintele ii apartin lui Petre Tutea)

Ghicitor in fund spunea...

Cu prima afirmatie sunt de acord (primul merit al lui Tepes), dar in acelasi timp pot sa spun ca mi se rupe.

Cu a doua nu sunt de acord. Aia nu e morala absoluta, e frica chioara si instinct de conservare(omul vrea sa mai faca caca, nu sa lase o teapa de 2 metri sa stea in cale la fecale). Si Tepes n-a avut catusi de putin intentii civilizatoare, era si el in sevraj ca n-avea televizor si-si genera entertainment: nimic mai fun decat moarte si sex, amestecate grotesc. Televiziunile de azi nu-s cu nimic mai prejos decat Tepes.

Daca ma intrebi pe mine, morala absoluta e un mare bullshit: nu exista asa ceva. Daca e ceva absolut in om e rautatea si/sau prostia. Restul e cacat pe care-l facem de frica.

Frica e singurul lucru care tine societatea legata. Acolo unde ea dispare, iese la iveala tot ce e mai rau in om. Si de obicei ea dispare cand dai de ceva putere. Daca ai putere absoluta, dai ce ai mai bun in tine in materie de rautate.

Nu e o intamplare ca morala absoluta e cel mai bine infipta in curul credinciosilor religiilor abrahamice (islamul, iudaismul si crestinismul): astea pedepsesc si infricoseaza cel mai rau omul daca nu respecta "codul moral absolut".

Daca n-am inteles corect ce-a vrut Tutea sa zica... asta e. Simte-te liber sa intervii.

Anonim spunea...

hmm...am impresia ca esti nihilist !

Claudia spunea...

Sunt trista...

Ghicitor in fund spunea...

Ma apropii de nihilism doar intr-un singur punct: nihilismul moral, doar ca si de acolo fug repede, pentru ca nihilismul moral afirma ca moralitatea nu exista. Punctul meu de vedere este mai apropiat de cel al relativismului moral, acela care spune ca moralitatea unei persoane depinde de cultura din care face parte, trecut, educatie, prieteni etc.

diddle spunea...

cred ca-mi cam place blogul tau. d-aia e bine sa ma duc la curve, mai gasesc si chestii interesante :D

Rareș Dădârlat spunea...

Mi-a părut bine, ghicitorule! Adio şi ţie!

Ghicitor in fund spunea...

...dar raman cu voi!

Cica daca o sa pacalesti pe cineva de 1 aprilie o sa-ti mearga bine pe plan alfa, asa zice legenda spartanilor.

Eu stiu ce sa cred?