joi, 20 noiembrie 2008

Actorie anala: ROCKMAN

Nu, nu este vorba de un film porno, contrar a ceea ce ar părea. Este vorba de Adrian Lepădatu (ce nume nimerit!), un actor grăbit să ne demonstreze că nu poate juca, dar care se înconjoară de o mulţime de "actriţe", ca Costin Mărculescu. Şi care ascultă Apollo440 crezând că ascultă metal!

Domnul cu pricina are şi un blog (nu intraţi, că e plin de umor involuntar şi vă pătaţi chiloţii de râs!), în care se laudă că are nota 9.50 pe o diplomă semnată de Stela Popescu! Bravo, Stela, pe lângă umorul de doi lei (unul pentru tine, unul pentru Arşinel) cu care ne-ai obişnuit, acum mai ne scoţi pe bandă şi dobitoci care se cred actori!



Later edit: Maneletalistul nostru şi-a restrictionat accesul la videoclipul postat pe trilulilu! O victorie a bunului gust asupra Lepădatului! Am învins! Din nefericire, opera lui nemuritoare e şi pe Google Video! Am pierdut!!! Vae victis!

Later edit 2: Prostul şi-a restrictionat accesul si la videoclipul postat pe google ! O victorie a bunului gust asupra Lepădatului! Am învins! Din nefericire, opera lui nemuritoare e şi pe Vimeo! Am pierdut!!! Bis vae victis!

Later edit 3: Tembelul şi-a restrictionat accesul si la videoclipul postat pe Vimeo ! O victorie a bunului gust asupra Lepădatului! Am învins! Din nefericire, opera lui nemuritoare e şi pe YouTube! Am pierdut din nou!!! Tris vae victis!

Reactia mea la (re)vederea filmului Lepadat:

16 comentarii:

Anonim spunea...

ciudati sunt unii oameni

Adi Lepadatu spunea...

ca sa inveti sa iti vezi de ghicitul tau in fundurile altora, nu in fundul meu...

Adi Lepadatu spunea...

a, si ms mult pt reclama... nu strica la trafic... ;)

Ghicitor in fund spunea...

Ptiu! Piei, satanistule!

Anonim spunea...

Hahahaha "cine mi-a luat casetele cu Metallica?" :))
Mari actori domne, mari actori. Oricum se vede ca a fost gandit filmuletul asta: puloverul de "rocker", lenjerie de pat din Obor, spray vaginal pe freza de cocalar a cocalarului, montaj Nelu :)) lame

Anonim spunea...

nu te mai lua, ma de lepadatu, ca el e un talent inascut! actori de telenovele, watch out!

Ghicitor in fund spunea...

Nu ma iau de el. E foarte bun! Numai ca la altceva, nu pot sa spun, mi-e rusine.

Anonim spunea...

lol pe cat pui pariu ca ratatu' de lepadatu' chiar o sa raspunda la mesajele astea? :))

cred ca baiatu ishi shi salveaza linkurile unde este mentionat. :D

Adi Lepadatu spunea...

ei uite ca chiar imi urmaresc aparitiile online si vad ca prezint un real interes. ca e negativ, e doar datorita frustrarilor celor ca tine si celor care au comentat pe aici.am sters video si de pe google video, sa te vad acum ce-ai sa mai zici? habar n-ai cu cine te pui. ;) chiar n-am nevoie de publicitate negativa gratuita, macar daca te plateam sa faci asta dar asa vezi ca tzin la timpul tau si nu te las sa te obosesti... ;) tu ghiceste in fundurile altora si lasa-ma pe mine ca nu am nevoie de comentariile tale si nici de promovarea ta ieftina. ;)

si blogul meu e pt cei care stiu ce inseamna ceea ce zic eu, nu pt analfabeti ca tine. chiar, stii sa citesti? uau, cate litere cunosti dintr-un cuvant? de fapt nici nu ma intereseaza. deci u esti anonimul care nici macar nu ai sange-n pula sa iti scrii numele. poate ti-as lasa comentariile nagative daca ai scrie corect, decent, chiar daca e critica, stiu sa accept critici destepte, nu ale unor retarzi ca tine... hai pa ca deja mi-am pierdut destul timp scriindu-ti...

Adi Lepadatu spunea...

ah si nu pricep de ti-ai pus numele asta de mama omida in fund... iti place sa lingi in cur sa inteleg? nasol... daca viata si timpul tau se limiteaza la asta e ingrijorator. unul ca tine reprezinta scursura societatii... cu cei ca tine nu va evolua romania... zi bodaproste ca ti-am mai facut si eu trafic moaca si plus ca am stat sa-=ti si scriu aici... asta asa pt ca chiar ma plictiseam dar fii sigura ca nu se va mai repeta. deci sfatul meu e sa o lasi balta cu persoana mea pt ca crede-ma ca nu te ajuta cu nimic, iti pierzi timpul de pomana.... gata, pa!

VdG spunea...

Ce replici de autobaza are rockman :)
Totusi Ghicitorule, trebuie sa incetezi, nu e frumos sa-l desconsideri, doar e un artist.
Ti-ai gasit mah casetele cu Metallica?

Ghicitor in fund spunea...

Dragul meu lepadat,

Ma bucur ca ai intrat pe blogul meu, poate in acest fel vei mai invata si tu cuvinte in plus, vei evolua spiritual sau - desi nu te cred in stare - vei rade la vreo doua-trei poante inteligente.

Este foarte bine ca ai sters acele video-uri de pe unde le-ai postat, aceasta era si intentia mea. E pacat sa-ti ratezi viitorul ca artist din cauza unor filmulete de tot rahatul, in care iti exhibi (cauta repede in dictionar!) adevaratul tau talent actoricesc.

Intrucat m-ai emotionat foarte tare cu ceea ce ai zis, mi s-au umplut repede corpii cavernosi precum craniul tau cu sange si, iata!, aici si acum imi voi da numele real: Soar B'Zeama. E un nume special, de origine africana, pentru ca tatal meu e emigrant din Zair. Da, bagajul genetic ma favorizeaza in lupta cu tine pentru inima unei femei!

Uite o critica desteapta, ca pentru nivelul tau: besi de-aici!

Bodaproste si te-astept cu drag!

Anonim spunea...

1. ma cheama lepadatu, ar fi cazu sa te lepezi tu de idiotenie si frustrare, te-ar ajuta f mult.
2. n-ai nicio poanta inteligenta, o fi doar pt tine inteligenta, pt altii nu e, te asigur; folosesti acelasi text ca mine, cu invatatu cuvintelor, nu esti original deci ai sa mori o copie, pe langa prostie,etc.
3. stiu ce inseamna cuvantul desteptu lu' peste, nu e nevoie sa-mi dai indicatii. daca ai fi destept precum te crezi, nu ti-ai pune acest pseudonim josnic, de ghicitor in fundurile altora, dar nu ma uimeste ci ma dezgusta. si chiar nu era nevoie sa tzii la cariera mea. daca nu iti place filmul era suficient sa nu te mai uiti si sa te abtzii de la comentarii idioate,etc.nu le apreciaza nimeni, stai lin.
4. esti penibil, imi imaginez cum ajungi la inima unei femei, ghicindu-i in fund... dar nu ma intereseza.
5. besi sa=i spui lu mata care te-a facut, a facut cea mai mare greseala din viata ei, eraoarea ei pe lume esti tu...

bodaproste mergi si spune la biserica pt ca la cersit te pricepi mai bine. si NU, n-am sa mai intru aici asa ca o sa te obosesti degeaba sa-mi raspunzi dar si asa nu ai alteceva de facut.

sictir!

Ghicitor in fund spunea...

Urat vorbesti, omule-piatra! N-ar strica sa fii mai relaxat, sa te apuci de un curs de goblenuri (cauta in dictionar, repede!), sa tesi frumos, chestii de genul asta.

Ca actor, nu stiu ce sa zic (ba da, stiu!)... Nu am vazut pe nimeni mai jalnic (ma rog, poate cu exceptia cantautorului Sergiu Nicolaescu). Uite o sugeste: ai putea sa te guduri pe langa penisul lui scofalcit, poate te baga in seama sau poate ti-o baga si-atat :)

In rest, iti urez sanatate si viata lunga, un om atat de mediocru ca tine va ajunge departe in Romania! Te astept in viata politica, acolo unde iti poti revarsa frustrarile de actoras ratat peste poporul care nu te merita!

Pup-o (sau fute-o) si pe Stela Popescu din partea mea si multumeste-i pentru ca ni te-a adus in cale, Brad Pirtt!

Anonim spunea...

10 lucuri despre Adrian Lepadatu':
1) joaca foarte prost in filme
2) are reply-urile unui copil de gradinitza.
3) arata ca un fatalau
4) "compunerile" de pe site-ul lui sunt cel putin penale.
5) arata ca un fatalau.
6) linge in cur artisti ca sa prinda si el macar un rol de figurant in videoclipurile lor
7) fetele nu inebunite dupa el. (LOL)
8) rad fetele si Stela Popescu de el ca are penisul mic (si arata ca un fatalau).
9) are aceiasi poza de buletin pe toate forumurile/blogurile pe care posteaza.
10) e boboc deputat

7R33Z spunea...

ce penal...si prin commenturile alea stupide credea ca da o replica,sau cum...?!k nu am inteles...am auzit ceva k un cap de tarfa de gara de nord innecandu-se cu ceva...