vineri, 13 martie 2009

Fete dezbracate, fete descifrate, frate!



În vitrina cu curve de la pagina 5 stă cărniță expirată, dar numai bună să fie traficată. În textul care le însoțește se ascund, cifrate, adevăruri. Să le citim și să le înțelegem împreună:

"Hobby-ul ei este moda" - vrea să găsească un fraier, să i se atașeze de portofel și să-l plimbe prin mall-uri, la shopping. Dacă fraierul nu apare, probează des, cumpără rar. Acest comportament se menține și după ce fraierul apare.

"Hobby-ul ei este muzica" - ascultă manele la mobil, pe handsfree, în ore. Dacă femela nu mai e la școală (foarte probabil), ascultă manele la mobil în tramvai de la cocalarii cu care o așteaptă un gang-bang diseară.

"Hobby-ul ei este dansul" - a învățat două-trei mișcări lascive din fund de la colega ei de curvăsăreală, pe care le exersează fie acasă, în fața webcam-ului, pe yahoo messenger cu cocalarul ei preferat, fie la disco-bar-ul din comună/oraș/municipiu, lângă gelatul plictisit cu pantofi de la cu vârf ascuțit și merț.

"Și-ar dori o carieră în modelling" - a văzut că vecina de palier se plimbă cu mașini acătării și nu cu tramvaiul de când a intrat pe mâna unor inși care-o și fut și îi iau și banii ca s-o plimbe-n chiloți prin diverse și anonime parade de cărniță. Și-ar dori și ea să devină femeie independentă (dar nu prea mult) și să aibă banii ei de rimel și sare de baie.

"Și-ar dori o carieră în televiziune" - și-a dat seama că i-ar sta foarte bine în bikini și sclipici pe post de plantă de platou, care face fotosinteză la reflector. Nu sunt bani mulți, dar se poate lăuda în scara de bloc cu ceilalți mâncători de semințe că a apărut "pe sticlă"; vecina de vizavi sigur va fi invidioasă!

"Își dorește o carieră în domeniul artistic" - s-a dezbrăcat odată pentru cocalarul ei care i-a tras o poză artistică de sus în jos cu mobilul și și-a dat seama de puterea artei. Vrea să repete procesul, dar pe bani și cu aparate DSLR, urmate de Photoshop și futut.

"Se declară o persoană ambițioasă" - își dorește cu ardoare "să le facă pe toate invidioasele" de la ea din clasă sau din bloc; e un semnal clar că e dispusă să facă orice și-și pune la dispoziție gura, păsărica și anusul pentru penetrare, doar ca să pătrundă în lumea bună.

"Se declară o persoană sociabilă" - dacă ești bărbat, ai bani și ceva putere, nu te refuză dacă o inviți la un suc și o partidă de sex în grup, unde poate socializa în voie.

"Iubește călătoriile" - ar dori să găsească un bărbat generos care să-i plimbe curul prin țări străine, pentru că e prea proastă să-și găsească o slujbă și să-și plătească singură biletul sau să-și planifice vacanța.

"Iubitoare de natură" - Merge des cu băieții cu Dacia la munte, unde prepară mici în timp ce băieții joacă fotbal pe pajiște, beau bere și vorbesc despre cât de rău ar fute-o pe prietena ei. Uneori, merge pe jos până la Cascada Urlătoarea. S-a futut odată pe plajă și i-a plăcut foarte mult senzația nisipului în fund.

"Pasionată de fotografie" - și-a luat un compact ieftin din Carrefour, la ofertă și se pozează udă și nudă în oglindă în baie și își pune pozele pe Hi5, unde primește comentarii sclipicioase de dincolo de monitoare cu ecrane lipicioase.

"Iubește internetul" - îi place să frece netul și să stea pe mess de acasă, de la școală sau de la job. Vrea o slujbă de secretară și nu se dă în lături nici de la webcam pe net.

"Adoră să pozeze pentru reviste" - e dispusă să pozeze în fundul gol și să i se vadă păsărica, doar pentru a fi remarcată de câțiva pofticioși redactori/producători/regizori de filme porno care o pot împinge de la spate în carieră.

"Pasionată de limba engleză" - a văzut câteva filme de acțiune, thriller și comedii romantice, subtitrate în limba română și are curajul de a crede că poate reproduce câteva expresii din film, ca "motherfucker", "give me a coffee" și "thank you!", uneori chiar una după alta!

"Este model" - a participat la trei concursuri de miss: Miss <inserati nume de liceu agricol sau industrial>, Miss Plaja și Miss Litoral. Chiar dacă nu a câștigat, important e să participi. Visul ei e să o remarce Costin Mărculescu.

"Îi plac animalele" - vrea neapărat un caniș sau un chiuaua, cum a văzut că are Paris Hilton și un fraier care să scoată potaia la plimbare când îi vine să se pișe. Potaiei, nu ei. Mă rog, și ei.

"Este studentă la Management/Româno-Americană/Contabilitate/Jurnalistică/Turism/<inserați altă facultate de căcat>" - freacă menta în timpul anului și pula profilor în sesiune; nu are timp de învățat, e ocupată cu una sau toate din pasiunile ei: modellingul, moda, fotografia, limba engleză, călătoriile, dansul și Internetul.

"Are 1,60 m și dimensiunile 86-60-89" - e minoră și mama ei nu știe ce face.

"Are 18 ani, 1,70 și dimensiunile 86-60-89" - sigur e minoră și mama ei nu știe ce face.

"Are 29 de ani, 1,75 și dimensiunile 91-60-92" - are peste 35 de ani, e uzată rău și n-a obținut nimic din asta, pentru că a fost proastă. Și nici n-o să obțină, pentru că e în continuare.

"E din Timișoara, Brăila, Constanța, București, Cluj, Botoșani, Brașov, Focșani, Arad etc." - e o micuță curvuliță româncă care nu e în stare să facă nimic altceva decât să-și vândă repede carnea, până nu se alterează în galantar. Modelul ei e orice pipiță din RO care a izbutit să aibă ceva vizibilitate în ziare de căcat arătându-și țâtele în lenjerie de la tarabă. Speră să câștige bani repejor până nu se ofilește de tot și să-și deschidă un salon de frumusețe, unde să se boiască gratis până ce dă colțul de la vreo supradoză sau de la vreun penis prea mare pe gât.

4 comentarii:

Anonim spunea...

genial....deci trebuie link exchange! faci?
apropo, tu ai hi5? tare curios as fi sa vad ce descriere iti faci!

Ghicitor in fund spunea...

Nu am Hi5 si nu am avut niciodata. Deasemenea, nu particip in nicio retea de socializare, gen Fece-Book. Sunt asocial, aseptic, apolitic.

Si eu as fi curios sa vad ce descriere imi fac, dar deocamdata am alte curiozitati, prioritare.

Anonim spunea...

foarte tare blog-ul..o singura mentiune in schimb: nu exista "aibe" in limba romana, doar "aiba"..adica "sa aiba" si nu "sa aibe"

Ghicitor in fund spunea...

Multumesc pentru observatie, am corectat!

Nici blogul dvs. nu e tocmai rau!