duminică, 10 august 2008

Cantareti cu fundul: Enrique Iglesias



Dacă ar fi să credem acest blog care se ocupă cu absolut inutila activitate de a scurma în fundul vedetelor de pretutindeni pentru a relata indispensabilele (pentru umanitate) lor fapte de viaţă fără de care omul plebeu nu poate trăi şi anume: beţii, de câte ori pe zi fac caca şi ce anume consistenţă şi culoare are scaunul lor (niciodata cel de la cap, din păcate!), de câte ori nu poartă chiloţi şi ce culoare ar fi avut aceştia dacă ar fi fost purtaţi, cu cine se mai culcă ele, câţi fotografi au agresat şi clasamente pe ţări, continente, rase, sex şi religii, ei bine, dacă ar fi să-l credem, în imagine avem fundul lui Enrique Iglesias!

Din aceasta imagine pot deduce trecutul lui Enrique, un plod răsfăţat care a vrut şi el să se joace cu puţulica în nisiparul în care s-a zbenguit şi tac-su cu o mie de femei. Din păcate, în dezvoltarea lui adolescentină gonadele nu i-au secretat destul testosteron şi pentru voce, aceasta rămânând o mâţâială de te umflă râsul până ajungi ca un balon, în schimb zona fundului seamănă cu o mică grădină de ţară năpădită de mărar.

Îi prevăd un viitor strălucit, câtă vreme există o dezvoltare susţinută a tehnologiei de studio. De altfel studiile care s-au făcut pentru încercările - de cele mai multe ori nereuşite - de a-i prelucra vocea şi de a i-o înlocui cu una decentă vor sta la baza cipurilor de voce pentru androizii care ne vor încânta urechile în viitor. Mulţumim, Enrique, primul cântăreţ cyborg cu proteză de voce!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule Ghicitorul,

Sunt sigur ca spiritul dumneavoastra deosebit va mentine in sfere inalte ale consitiintei, dar cred ca din cand in cand mai aruncati un ochi si prin Bucurestiul nostru cel de toate zilele. Oare ati vazut cati rahati sunt pe strada? Oare un rahat nu spune multe despre "portita" prin care a iesit? Si cine poate fi mai potrivit pentru a ne dezvalui aceste secrete, cine poate fi mai potrivit pentru a identifica portitele acum inchise, decat Rumpologul autohton.

Noi, proaspetii alesi ai plebei de la Primarie, va invitam sa lucram impreuna la depistarea "cacaciosilor pe strada", sa curatam impreuna urbea de derbedei. Va oferim sansa de a lucra "hands-on" in aceasta actiune, de a ocpua postul de detectivul fundurilor, plus un contract avantajos (facut in mod necesar pe persoana fizica!).

Cu respect,
Oprescu Sorin.

Ghicitor in fund spunea...

Stimate domnule Sorin Oprescu, primar ales al urbei Bucureşcilor,

Din experienţa mea profesională de umil mergător pe stradă (nu am maşină proprietate personală) am constatat că o bună parte din excrementele care fac trotuarul nu aparţin cetăţenilor cu buletin, ci patrupedelor bipedelor cu buletin (adesea) sau bipedelor câteodata patrupede sub influenţa alcoolului sau aurolacului (rareori). Distribuţia statistică a acestor cazuri mă fac să cred că problema este mai degrabă de competenţa ghicitorilor în fundul animalelor.

Credinţa mea sinceră este că un lucrător in Administraţie trebuie să dovedească anumite competenţe administrative. Din păcate, o boală tipică românului este să zică că poate face orice şi apoi să mimeze că poate face lucruri concrete. Ca fost doctor cu şcoala făcută pe merit, cunoaşteţi fără îndoială această boală grea şi vă doresc succes în descoperirea unui tratament.

Cât despre mine, neavând competenţele necesare şi cunoscându-mi lungul nasului, mă văd nevoit să declin generoasa dvs. ofertă şi să-mi rezum activitatea de ghicitor în funduri umane.

O soluţie vă pot da, totuşi (gratis):

1. responsabilizarea Corpului de Gardieni Publici din subordinea Primăriei, concomitent cu înăsprirea amenzilor pentru murdărirea străzii cu fecale animale; (îmi dau seama, totuşi, că a pomeni de responsabilizare într-o instituţie condusă iresponsabil e o glumă fină!)

2. Campanii de educare şi informare a posesorilor de animale de casă (în special câini) făcute prin Asociaţia Chinologică din România; distribuţia gratuită de făraşe pentru fecale şi pungi de plastic către posesorii de câini.

2. conlucrarea strânsă dintre
Corpul Gardienilor Publici şi asistenţii sociali, în vederea îndepărtării cazurilor sociale de pe străzi şi a internării lor în centre speciale de plasament, unde vor fi sub supraveghere psihică şi medicală strictă.

Cu stimă,
Cel care ghiceşte-n fund.

Ghicitor in fund spunea...

Ultima parte a soluţiei 2 este, evident, partea 3 a soluţiei!