joi, 14 august 2008

Mari pictori cu fundul (si unicul)

În America, "ţara tuturor posibilităţilor" (înainte ca România să vină tare din urmă şi să-i sufle şi acest titlu) aflu că există un profesor (Stephen Murmer, zis şi Stan Murmur) la o şcoală de artă care pictează cu fundul... şi nu doar la figurat! Din păcate, el cade în păcatul vanităţii şi face publică o astfel de îndeletnicire, chiar la televizor. America puritană şi pură ca o fată mare, atât de atentă cu fiii şi fiicele sale (copiii), sare să-l muşte de fundul înmuiat în vopsea şi îl dă afară de la locul de muncă, pe motiv că ceea ce făcea el (în timpul liber!) este ofensator pentru copiii de la şcoala la care preda! E, dacă vreţi, varianta de peste ţări şi ocean a micii băşicări din talpa piciorului de plai cu sexy-profesoara din Zalău.

Mie nu îmi plac neapărat tablourile dânsului (atât de organice în natura lor), dar măcar şi-a pus fundul la treabă. Mai jos, un tablou floral (care pe site-ul lui, acum dat jos, se vindea cu 600$!), din care îi ghicesc un viitor colorat cu niscaiva procese:



Petalele florilor sunt chiar obrăjorii lui din spate de tot, sepale nu au si se pare că gineceurile sunt chiar genitalele! Scandalos! 600$!

Detalii despre această victimă a unor părinţi cu doua feţe, prea îngrijoraţi de două fese şi-o lumânărică, dar închizând un ochi-doi la fake-ID-urile cu care se poate cumpăra alcool şi se poate avea acces în baruri, la petrecerile fraternităţilor unde se beau butoaie cu bere şi se pun bazele viitoarelor gravide avortânde şi la consumul de marijuana, mai jos:

Niciun comentariu: