joi, 14 august 2008

Fundul Internetului

Nu, nu este vorba de fundul internetului (ca limită), ci este vorba chiar de un fund al unui om! Omul este din Argentina, se numeste Keyra Augustina şi a umplut Internetul cu fundul ei. Sunt şanse mari ca fiecare dintre cei care mă citesc acum să il mai fi văzut deja, dar îmi fac datoria de ghicitor în fund şi vi-l aduc spre desfătare! Revistele de cultură şi educaţie Playboy şi Penthouse au încercat şi ele să vi-l aducă spre aceeaşi desfătare, dar Augustina i-a refuzat, fiindcă ea nu pozează în reviste care încep cu P, fiindcă e vulgar. A acceptat, totuşi, să pozeze în Maxim, de unde spicuiesc o poză chiar mai jos:



Un domn sau chiar o doamnă i-a dedicat fundului ei chiar şi un blog în care tratează exhaustiv (pentru cei care sunt în liceu şi încă nu au aflat ce înseamnă cuvântul, el studiindu-se numai la Facultatea de Litere, exhaustiv înseamnă, pe scurt, "pe larg") şi aprofundat problema fundului Augustinei.

Remarcabil este că acest fund studiază Inginerie de Sistem, la Universitatea Moron (nu este o glumă, aşa se cheamă ea, sursa aici), din Laferrere, Gran Buenos Aires! Inginerul Suprem de Sistem a inginerit o ingineră de sistem care va ingineri la rândul ei sisteme! Dacă ne face după chipul şi asemănarea Lui, pot spune că Dumnezeu are un fund superb! Uite:

Niciun comentariu: