joi, 21 august 2008

Popouri cadouri

Dacă doriţi să vă faceţi de râs în faţa colegilor de la serviciu (dacă nu ştiaţi deja, corect se scrie serviciu, nu servici!), puteţi să vă atârnaţi la cheile casei, maşinii şi centurii de castitate a prietenei/nevestei acest breloc cu fund care arată ca un fund! Veţi fi ţinta multor glume şi veţi fi şi dumneavoastră în centrul atenţiei, măcar odată, măcar puţin!



Aţi căzut de pe motocicletă sau scuter şi fix în ziua respectivă nu v-aţi pus apărători peste buci? V-aţi jucat un joc erotic sado-masochist cu o răzătoare Worner? Aţi făcut o acnee îngrozitoare de la căldură şi de la pantalonii de material plastic pe care îi purtaţi? Toate acestea pot fi mimate ca uitate, pentru că aveţi la dispoziţie acest fund realist! Nici mama dumneavoastră nu va putea face diferenţa dintre el şi fundul dvs. real dacă sunteţi cumva desfigurat într-un accident şi fundul realist de plastic este singura parte care v-a rămas intactă!



Sunteţi un romantic incurabil, ultimul pe acest pământ? V-aţi uitat la filmele de la televizor care învaţă omul să fie romantic când el vrea doar să fută? Nu ai alte idei în afară de cele aproximativ zece idei răsuflate romantice din revistele glossy (cu coperta strălucitoare, pentru acei dintre noi care nu sunt snobi)? Atunci îţi poţi surprinde aleasa pul.. inimii tale cu acest trandafir surprinzător, care ascunde între petalele sale un fund. Ce glumă amuzantă! Ce neaşteptat! Iubita îţi va mulţumi cu ochi umezi (şi nu numai!) că ai scos-o din monotonia de a-i oferi aceiaşi trandafiri (unul cam la două luni, după ce vă certaţi, mai ales) luaţi de la ţiganii din piaţă şi care se usucă a doua zi!

Niciun comentariu: