sâmbătă, 2 august 2008

Ganditori cu fundul: Ligia Marian, Ardeal



O poveste absolut înduioşătoare ne spune Ligia Marian, o fată care în trecut făcea foarte multe "activităţi", ba chiar şi paraşutism (regret doar că nu a făcut şi ortoşutism si metaşutism - n.a.) şi care, într-o zi, l-a găsit pe Isus!

Săracul om (este, totuşi, un om, chiar daca e Fiul lui Dumnezeu)! Iese şi El, ca omul, la piaţă, la cumpăraturi de togă în Cora, la Praktiker, după lemn (materie primă) şi deşi nu se ascunde deloc, Îl gasesc tot felul de oameni, precum paraşutista de mai sus, neiubită de părinţi. D-aia e Isus singur, ca nicio doamnă nu se încrumetă să iasă cu un bărbat atât de găsit de femei de tot felul!

Lăsaţi Omul în pace şi dacă tot vreţi să găsiţi pe cineva, căutaţi-l pe Elvis. Sau măcar pe sosia lui Elvis în România! Sau măcar pe soţia sosiei lui Elvis în România! Sau măcar pe ex-soţia sosiei lui Elvis în România! Sau chiar pe Elvis din România, care bineînţeles cântă stilul oficial de muzică al acestei ţări: maneaua şi are piesa "Ţi-aş păstra un loc in rai" (dar voi ajunge in Iad). Sau chiar pe imitatorul lui Elvis din România, pe care-l găsim imitând aici!

Nu pot înţelege dorinţa de a imita, de aceea, dragilor, un îndemn: ghiciţi-vă-n fund şi fiţi voi înşivă! Fiţi ca mine!

2 comentarii:

Anonim spunea...

aiurea...si n are nicio legatura,man...

Ghicitor in fund spunea...

Bineînţeles că are. Absolut tot ce e în lume are legătură cu ghicitul în fund! Mai ales gânditul cu fundul!