miercuri, 11 martie 2009

Aduceri aminte

În ultima clipă mi-am adus aminte că am fost unul dintre primii bloggeri din România, după alte câteva sute care își povesteau micile experiențe lumești labagești din mușuroiul de furnici care este planeta Pământ. Bloggingul se petrecea pe forumul lui Andrei Gheorghe, unul dintre primii mari păcălici pe care i-a dat țara.

Deci, pentru cei ce doresc să revadă în premieră proto-ghicitorul în fund, așa cum era el când era mic și mult mai talentat ca acum (poate), apăsați aici. E o parte mică din blogul numit "Jurnalul lui Adrian Temișan", pentru că partea mare s-a pierdut într-un fatal accident de forum.

Da, știu că-l cheamă Aurelian Temișan. N-am avut chef să-i zic așa, ca să nu-l recunoască lumea. Și trebuie să recunoașteți că dacă nu vă ziceam nu-l recunoșteați nici voi. Spor la citit! Și pentru că e posibil să ratați linkul in text, iată aici o versiune mai lungă a linkului pe care trebuie să dați click.

NOTĂ: Poza de mai jos e inclusă pentru conformitate:

4 comentarii:

VdG spunea...

Prea pisda (scuza-mi franceza). Pe bune, trebuie sa-ti faci blog :))

Ghicitor in fund spunea...

Tot ce pot sa promit e ca o sa incerc sa pot sa ma gandesc la posibilitatea de a lansa un blog. Virtual, bineinteles.

Rareș Dădârlat spunea...

Cetit. Tăt. Râs în hohote mai ales la faza cu diareea fiinţei transcedentale şi la glumele cu Mirabela Dauer. Îmi place Mirabela Dauer. E mişto.

Anonim spunea...

Ba Temisane, am cumparat doua baxuri de oua de la alimentara si o perna cu fulgi de gasca. Praf iti fac masina.