luni, 16 martie 2009

Cum sa-ti pazesti fundul

Poți să faci kung fu, karate, jiu-jitsu, aikido, kendo, judo, kalaripayat, silambam, Fut Gar, dar cea mai bună metodă de a-ți apăra fundul vine încă din Evul Mediu, din secolul XV (cincisprezece, pentru cei care n-au studiat numeralele romane): centura de castitate.

În folclor, centura a fost inventată în timpul Cruciadelor, pentru a păstra proaspătă puritatea întinată a nevestelor cavalerilor. În realitate, prima lor atestare documentară e abia la aproximativ 100 de ani după Cruciade, în Italia. Ulterior, folosirea lor s-a extins și în Franța. (ce încredere aveau futăcioșii italieni și francezi în femeile lor! Hoțul strigă "Hoții!")



După cum se poate vedea din figură, ceea ce păzește femeia de înfiorătoarea apariție a dragonului fără ochi, dar cu o guriță știrbă, ce scuipă lichid, în loc de foc, sunt nu atât țepii, cât mirosul dezgustător care cred că domnea în zonă. Țepii ăia le apărau nu numai de penisuri, cât și de rudimentarele opțiuni de igienă a zonei (cârpe umede).

Mie mi se pare și o atestare documentară a sexului anal: nu te poți apăra de ceva ce nu există (cu excepția situației când ești creștin și crezi in Satana). Deasemenea, mie mi se pare și un îndemn hotărât la sex oral!

Și mai interesant e că astfel de dispozitive au fost create și pentru bărbați, posibil ca să se apere de tentații. În acele vremuri, izvoarele spun, exploziile testiculare erau extrem de frecvente, tocmai din acest motiv. Oamenii erau ținuți în ignoranță și prin faptul că gândindu-se tot timpul la sex, nu le mai stătea mintea la progresul societății.

Ulterior, aceste centuri de castitate au migrat de la femei la altă categorie socială de mâna a doua, copiii. Aceștia au fost protejați de pericolul de a ajunge în Iad prin masturbare începând din anii 1700 și, izolat, până în anul 1930! Nici să fuți, nici să te mastubezi n-aveai voie, ce-ți rămânea de făcut? Război, bineînțeles!

În vremurile noastre, aceste simboluri ale înapoierii au ajuns simboluri ale înaintării, fiind folosite de unii înaintași sexuali în jocurile BSDM. Nu știu în ce parte sunt întorși țepii, însă oricum ai da-o, tot ți-o scoți plină de sânge. Asta dacă nu are și centură la gură, caz în care oricum îți rămâne subrațul.

2 comentarii:

Rareș Dădârlat spunea...

Ştiam de existenţa centurilor de castitate pentru băieţii din şcolile catolice a anilor 1800 şi 1900. Efectiv nu lăsau cucu' să se ridice în eventualitatea unei erecţii. Care erecţie, ştim cu toţii, nu ţine de gânduri murdare şi se poate manifesta după principiul "ah, plouă, cred că o să mă scol". Oh, the fun! Nici nu mă mir că le bubuiau oole, sărăcuţii. Ăf cors, nici acum nu-i ghini, că prea mare-i depravarea, domne!

Ghicitor in fund spunea...

Prefer o depravare sincera si in acord cu faptura umana unei spoieli de virtute catolico-victoriana.

Fii tot ceea ce poti fi, ca om. Dar daca esti de cacat, fii gata sa suporti consecintele.