vineri, 27 martie 2009

Dilemele Ghicitorului: Pipi pe jos



(Titlul imaginii de mai sus este "Rebel-rebel" şi sursa e aici)

Am constatat că în WC-urile naţionale şi de multinaţionale găseşti pişat pe jos lângă WC. Oriunde, oricând. Ceea ce mă face să mă întreb: cât de lipsit de simţul găurii poţi să fii dacă nu poţi nimeni cu un jet de maxim jumate de centimetru diametru o gaură de jumătate de metru diametru? Nu e ca şi cum trebuie să nimereşti de la un metru cu pipiul într-o sticlă de bere (destupată). Şi presupun că nu ai atâta presiune şi pula atât de lungă încât să se mişte în toate direcţiile ca un furtun din desene animate scăpat din mână! Cum naiba îşi fut bărbaţii ăştia femeile? Cât de des aud oamenii ăştia în dormitor "nu, acolo e femurul, iubitule... uite, aici trebuie!"? Cum fac ei copii? Oare au atât de multă spermă încât o împrăştie ca un aspersor, sperând că ceva-ceva o ajunge unde trebuie? Dar dacă au spermă puţină? Şi de ce naiba îmi pasă? Poate că după o viaţă de împrăştiat pişat nu merită să-şi împrăştie şi materialul genetic. Atunci oare cum s-au născut? Oare e o genă care te face să nu te poţi pişa în WC şi să nu poţi juca baschet? Oare negrii fac pipi pe lângă WC? Sau poate un obicei dobândit? Cum? Oare aceşti oameni stau şi se uită la alţi oameni cum fac pipi pe jos şi apoi copiază şi ei? Oare se simt răsplătiţi după ce fac alături? E oare o formă de marcat teritoriul? Cine naiba ar vrea teritoriu într-un WC public? Şi cine naiba angajează un om care nu e în stare nici măcar să nimerească un pipi într-un vas de WC? Ce aptitudini ar putea avea dacă nici un lucru atât de simplu nu-l poate duce la îndeplinire? Oare e o boală? Există doctori care te pot dezvăţa să faci pipi pe jos? Oare te bat la fund şi te pun cu nasul în pişat, ca pe pisici? Cât câştigă aceşti doctori? De ce nu au multinaţionalele un curs profesional opţional de îmbunătăţire personală a ţintei pipi-ului în WC? De ce nu se fac senzori de pipi care să acţioneze un penis care iese din faianţă şi face pe pişăcios cu pişat colectat de la clinici, după ce a fost analizat, după care să rostească "ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!"? Cum o fi acasă la un astfel de om? De ce nu se alertează vecinii la mirosul de pişat stătut care răzbate din casa lui, aşa cum se alertează la mirosul de putrefacţie? De ce sunt complici cu un astfel de om? Oare are stalagmite galbene lângă vasul de WC? Oare dacă i se bagă o sondă pe uretră face pe lângă ea?

Prea multe întrebări, prea puţine răspunsuri.

18 comentarii:

Anonim spunea...

yu sak pis of sit

krossfire spunea...

Asta e una, dar pe-a doua nu o pricep eu : Ce-i cu treaba numarul 2 imprastiata peste tot ? Ca esti dobitoc si o lasi fara sa tragi apa e una, dar cand e toata baia stropita...what the fuck ?

Eu spunea...

Exista cateva raspunsuri !

1. In timp ce se pisa le vine inspiratia si de emotie incep sa le tremure mana.

2. Au pula mica si nu se impaca cu ideea ca nu e destul de lunga incat sa se pise din usa.

3. Poarta ochelari si vad vasul mai aproape decat este in realitate.

4. Inca nu a inventat nimeni vasul de WC cu o excrecenta in fata pentru a capta si ultimele picaturi.

Nicoli spunea...

toate ca toate, dar de ce fac fetele pipi pe jos?

Eu spunea...

erata:

"incepe sa le tremure"
"excrescenta"

Nicoli spunea...

Cum sa le tremure? Din ce cauza? Eu cred ca au petrecut ceva vreme in toaleta barbatilor si au ajuns sa considere ca asa e normal sa-si faca treburile. Parerea mea.

Eu spunea...

@ Nicoli

Vezi mai sus raspunsul meu initial.

Ai baut/fumat ceva ?

Ghicitor in fund spunea...

Fetele fac pipi pe jos din razbunare pentru ca nu fac pipi pe sus.

Eu spunea...

O alta explicatie pentru faptul ca si fetele fac pipi pe jos ar fi din cauza ca vor sa imite baietii.

Vor drept de vot, ca sa imite baietii.

Vor functii de conducere, ca sa imite baietii.

Vor sa faca pipi din picioare, ca sa imite baietii.

Fac pipi pe jos din acelasi motiv.

Urmeaza mersul la curve, bautul berii cu baietii pana rasare soarele si misoginismul.

Desigur, pentru a imita baietii.

Claudia spunea...

Fetele fac pipi pe jos cateodata pt ca jetul de lichid uneori intampina... obstacole (de ex labiile nu sunt aranjate frumos) in calea sa si este imprastiat in mai multe directii... La barbati se poate controla mai usor. Ca sa nu mai zic ca femeile sunt nevoite sa stea pe vine deasupra capacului de toaleta (in toaletele publice, nu stii ce boli poti contamina de pe colac) si de aici respectivul lichid are mai multe sanse sa dea pe langa... Sper ca v-am lamurit. Cine are informatii suplimentare sau comentarii este rugat sa intervina.

Eu spunea...

Unele femei pot contamina colacul, ce-i drept.

Dar cine vine dupa poate cel mult sa contracteze.

Mai trist daca exista femei ce pot contamina microbii de pe colac.

Contaminare la patrat, oare exista asa ceva ?

Pis'te margarite spunea...

Manifestarea are multe cauze...poate prea multe in cazul concetatenilor nostri. Dar una ar fi confuzia. Asta pentru ca incurca toaleta publica cu cea dintr-o institutie unde se practica normele (minime) de igiena. In toaleta publica (n.e. sigur) a mai facut cineva pe alaturi si atunci de ce sa iti pese, mai bine te gandesti cum se iesi din criza...

@Claudia: este mai simplu doar in cazul in care operatiunea de decalotare a fost executata cu minutiozitate inainte de eliberarea jetului...
Ceea ce nu inteleg eu este cum de persoane (n.e. masculi, nu barbati) ce utilizeaza aceleasi toalete in firma (numar limitat, fara pisoar) nu au bunul simt de a ridica complet (n.e. cacofonia intentionata) capacul de la toaleta (si evident pipi nu il ocoleste pentru a ajunge direct pe jos); oare ei nu se aseaza niciodata pentru a rezolva infamul nr.2? sau fac doar acasa? sau le place senzatia de umezeala cand se aseaza? sau nu o simt (n.a. umezeala)? o fi...nesimtiti?
Ma opresc din sirul de intrebari pentru ca incepe sa devina obositor, precum numarul mare de paranteze din acest post.

Eu spunea...

Mie-mi plac parantezele atata timp cat sunt desfacute.

Rareș Dădârlat spunea...

La absolut toate aceste întrebări există un singur răspuns, ce constituie şi soluţia, de altfel: circumcizia! Preferabil când copchilu' este mic şi gata grijile.

Ghicitor in fund spunea...

Stiu evreii ce stiu.

Pe de alta parte, sunt placut surprins sa constat ca pe un site de ghicit in fund cele mai multe comentarii le-a strans un topic despre pipi!

Oamenii sunt surprinzatori!

Eu spunea...

Pai gasesti mai des pisat pe jos decat funduri sau caca.

Ghicitor in fund spunea...

Nu stiu de cate ori gasesti funduri pe jos, ca om. Nu stiu daca Fat-Frumos Cu Buricul Cu Totul Si Cu Totul De Aur mai traieste.

Ghicitor in fund spunea...

Up(date)!