marți, 10 martie 2009

Google citeste blogul Ghicitorului!

Cel mai mare gigant din lume al motoarelor de căutare citește blogul ghicitorului în fund! Este un lucru cu care nu mulți bloggeri se pot lăuda. Cea mai bună dovadă ân sensul ăsta este următorul mail:

"While reviewing your account, we noticed that you are currently displaying Google ads in a manner that is not compliant with our policies. For instance, we found violations of AdSense policies on pages such as http://ghicitorinfund.blogspot.com/2009/03/reportaj-din-fund.html. Please note that this URL is an example and that the same violations may exist on other pages of your website.

As stated in our program policies, AdSense publishers are not permitted to place Google ads on pages with adult or mature content. This includes images or video content containing strategically covered nudity, as well as sheer or see-through clothing.

As a result, we have disabled ad serving to the site."


Ce este pierderea a 13$ de pe AdSense comparativ cu mângâierea de a fi citit de cel mai mare motor de căutare în fund?

Dacă Google poate, poți și tu! Nu mai aștepta și citește ACUM blogul Ghicitorului în fund!

Deasemenea, în paralel cu ei, am decis să renunț la serviciile AdSense și am deschis un cont de PayPal unde îmi puteți face donații cât vă lasă inimioara, că trebuie să mănâncă și gura mea dân Internetul online, acum că e criză și locul meu de muncă e în pericol. Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă ca să puteți ca din banii câștigați să îmi dați și mie o mică parte.

2 comentarii:

Anonim spunea...

te-ai gandit vreodata ca e posibil sa fi fost doar un raport abuse de la un "prieten" si asa sa fi aflat google-ul de tine stai linistit nu esti asa de citit sau de bun pe cum te crezi

Ghicitor in fund spunea...

te-ai gandit vreodata ca glanda aia pe care ti-ai extirpat-o nu era cancer, era simtul umorului? sau te-ai gandit vreodata?