joi, 19 martie 2009

Premiile Ghicitorului in fund!

Iată, vine o zi în viaţa fiecărui ghicitor în fund pe net când trebuie să facă un pic de prozelitism. Şi ce poate fi mai eficient decât un CONCURS CU PREMII!!!

Da, aţi citit bine, singurul ghicitor din lume care nu numai că nu cere nimic în schimbul ghicitului în fund, dar şi oferă premii uimitoare! În loc să vă iau pielea de pe voi şi să vă vând rahat, cum fac celebrele ghicitoare ţigănci care s-au îmbogăţit din sudoarea retardatului popor, eu, ghicitorul în fund, vă ofer premii nemaivăzute în lume şi în blogosfera românească şi pe Naveta Spaţială care acum e fix deasupra casei mele.

Dar să trecem de la vorbe la fapte: tot ce trebuie să faceţi e să intraţi pe cât mai multe bloguri şi unde e discuţia mai serioasă să comentaţi, de exemplu: "Da, ştiu că Mihaela Rădulescu este o curviştină parvenită, uşor de citit ca o carte de chick-lit, dar ce părere aveţi de blogul ghicitorului în fund? Îl găsiţi aici:" (şi aici pocniţi cu măiestrie tastele într-o ordine specifică, care să ducă aici) sau "Elena Băsescu are cele mai sulfuroase băşini din emisfera nordică, dar le ţine bine la păstrare, în cap. Totuşi, din când în când se scapă în public. Aşa şi acum, cu ideea de a candida la europarlamentare. Dar ce părere aveţi de blogul ghicitorului în fund? Căutaţi pe Google cuvintele ghicitor in fund şi apăsaţi pe Mă simt norocos şi chiar sunteţi!"

Premiile sunt absolut uimitoare, uluitoare şi chiar uruitoare (unul din ele e): un ecran de laptop Sony Vaio, care costă aproximativ 500 de euro pe piaţa liberă! Restul laptopului îl păstrez eu, deocamdată, pentru concursuri viitoare şi pentru a scrie orb.



Al doilea premiu e un harddisk Seagate, cu nu mai puţin de 2482 de cilindri (adică mult mai mult de 16 cilindri, cum au cele mai performante maşini pe care le găsiţi de cumpărat pe piaţă! vă daţi seama ce puternic e, sper) şi cu 63 de sectoare, cu circa 60 de sectoare mai mult decât primele trei sectoare ale Bucureştiului, care e cel mai puternic oraş din România!



Am doar două premii, pentru că mi s-a părut că trei premii ar însemna să fac o discriminare faţă de locurile 4, 5, 6 ş.a.m.d., aşa că fac o discriminare doar pentru locurile 3, 4, 5, 6 etc.

Câştigă cei care au cele mai multe linkuri către posturile unde au comentat. Blogurile trebuie să fie diferite de blogurile proprii, nu încercaţi să mă păcăliţi pentru că sunt deştept. A, premiile sunt pe bune şi concursul durează o lună, începând de azi. Pe locuri, fiţi gata să comentaţi pe forumuri străine, start la câştigarea premiilor!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Ghicitorule! Ma gandeam sa facem alifia suprema, gen link exchange ca sa creasca traficul blana pe ambele blog-uri si sa castigam o suma fabuloasa de bani din sponzorizari! Daca esti deacord si ti se pare o idee extraordinara, blog-ul meu poarta denumirea de www.amagad.wordpress.com

Ghicitor in fund spunea...

Salut Amagad!

Citeste punctul doi din Decalogul blogului de ghicit in fund!

Anonim spunea...

Ah, la naiba, credeam ca uitasei ce ai scris, ce e tocmai de acu' 3 zile! Atunci e ok sa il pui si la recomandari ;).

Ghicitor in fund spunea...

Mai incolo, sunt rau si nu fac ce mi se spune.

Anonim spunea...

ingenioasa metoda de trafic...

Ghicitor in fund spunea...

Merge din plin! Uite, pana acum am foarte multi participanti la concurs, cateva mii!

Anonim spunea...

Da, ştiu că Mihaela Rădulescu este o curviştină parvenită, uşor de citit ca o carte de chick-lit, dar ce părere aveţi de blogul ghicitorului în fund? Îl găsiţi aici: http://ghicitorinfund.blogspot.com/

Ghicitor in fund spunea...

Daca dupa o luna sunteti singurul castigator, va voi trimite display-ul de laptop!

Trebuie sa-mi dati adresa, insa. Sau il voi lasa undeva, intr-un loc secret, pe care-l stabilim de comun acord.