marți, 10 martie 2009

Romania

Am găsit pe net poza asta



care mi se pare o reprezentare foarte fidelă a României, adică o nație cu pula mare (brazi, brânză, relief frumos proporționat, ieșire la Marea Neagră, petrol, litoral, deltă, păduri și oameni inteligenți și ospitalieri), dar care și-o suge singură și cel mai probabil are anusul lărgit de la câte imperii/țări au futut-o-n cur (Imperiul Roman, Otoman, Prusac, Rusac, you suck, Austro-Ungar, bulgarii (?), vulgarii, arabii, Ucraina, America de Nord si de Sud, Austria și cred că și Togo și-a băgat coada murdară pe la noi prin țară).

Pentru faptul că nu mai are păr în fund e responsabil Verestoy Atilla, care unde vede o pădure se gândește automat la iarbă. Acum privește cu jind spre scalpul omului.

Bucata de plastic de lângă această Românie nu e un vibrator, ci pula protetică a lui Prigoană.

Ca o observație personală, dacă România ar fi avut pula mai mică, probabil n-ar mai fi ajuns cu gura la ea și ar fi futut și ea, normal, alte țări (cum au făcut englezii, spaniolii și francezii) sau s-ar fi pus la treabă. Uneori, e un blestem să ai pula mare. Ca țară.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu pot spune decat atat:

"Cei care accepta existenta HAOSULUI - si simultan: NEAGA ORDINEA DIVINA - firesc ca se vor dez_integra in HAOSUL din care au aparut.

Deoarece - IN LIPSA SUPORTULUI DIVIN OFERIT - Sufletul lor nu devine vesnic=etern asa cum poate fi doar Spiritul, ci se spulbera=imprastie=dez_integreaza in univers=haosul aparent=iluzoriu (facut de Satan Dreaqul sa para asa, altfel el riscand ca vreunul dintre voi sa doreasca - daca ajunge si el sa fie vesnic=etern - ca sa-i ia locul=tronul)."

Din fericire, citatul nu-mi apartine, ci e a unui retardat de pe un forum despre reptilieni.

Ghicitor in fund spunea...

Am citit si eu forumul, e frumos. O postare despre forum, in curand. Vedem.