joi, 12 martie 2009

Simona Fundanal

După avalanşa de veşti proaste din ultima vreme (din care, spicuiesc: Michael Jackson va mai da 10 concerte pe care va lua o grămadă de bani, deşi e doar o epavă a meseriaşului care era, ca Madonna; Joaquin Phoenix a incercat sa bata un spectator, in timp ce sustinea un concert rap; Salariile de pe Wall Street s-ar putea dubla anul acesta;), iată în sfârşit o veste bună: Simona Sensual nu va mai poza niciodată goală, ci plină! Plină de spermă, plină de penisuri şi plină de rahat, în primul film românesc scato!



Aş dori să-i iau apărarea fetei: nu e uşor să fii o toantă analfabetă în România! Nu te angajează nimeni, toţi vor diplomă şi limbi străine, iar tu nu cunoşti decât vreo 3000, de la tipii cu care ţi-ai luat-o în gură (săracii). CV? Ce e aia, o boală venerică? Program de la 9 la 6? Dar ce e ea, televizor, să aibe program? Ea are doar deschis, de la stângul la dreptul! Excel? Nu stie decât de XXL, că aşa i-au zis toţi că au. Trebuie să bată la tastatură 70 de cuvinte pe minut? Păi nici pula nu se suge de 70 de ori pe minut şi are şi unghii false, cu muci, piele moartă şi spermă uscată sub ele! Vânzătoare? Uite ce e, ea nu e curvă, ea iubeşte bărbaţii sensibili şi romantici, dar să aibe bani mulţi, pentru orgoliul lor, ca să nu-i eclipsească!

Ce-ţi rămâne de făcut? Păi cu atâţia labagii frustraţi, nu e păcat să nu-ţi arăţi ţâţele de bunică precoce în cel mai ieftin ziar de softcore? Cu atâţia afoni, nu e păcat să-ţi faci formaţie de muzică şi dans la bară? E! Şi cică e şi o legătură între afonie şi labărie şi frustrare, aşa că are succes madama!

Iar dacă te mai înhaitezi şi cu ceva tuciurii pitici care se şterg la fund alergând prin iarbă, succesul e şi mai garantat! Nu contează că se testeaza deja avioane în tunelul aerodinamic dintre picioare şi că fundul tău e deja portal interstelar pentru entităţi maronii şi urât mirositoare din celelalte dimensiuni (2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30 cm).

O ştire de ultimă oră: Mythbusters au turnat o emisiune cu Simona Sensual în care au dărâmat mitul că sperma e bună pentru ten.

5 comentarii:

Rareș Dădârlat spunea...

Film românesc scato?! o.O WANT!

Anonim spunea...

Auzi ? Mama ta e tigan ?

Prea te invarti in jurul chestiilor maronii...

Ghicitor in fund spunea...

Cred ca asta a fost cel mai lipsit de creier comentariu de pe acest blog.

Te mai asteptam!

Anonim spunea...

Imi cer scuze daca am fost badaran. Am aprofundat putin blog-ul si mi-am dat seama mai exact despre ce-i vorba.

Drept scuze accepta te rog post-ul asta: http://blog.tomadaniel.org/2009/03/13/ghicitor-in

Ghicitor in fund spunea...

Scuzele sunt acceptate. Mai stai p-aci, lucrurile nu sunt ce par a fi.