miercuri, 23 iulie 2008

Coltul infamiei: ASA NU!

Intrucat multa lume nu are incredere in ghicitul in fund, desi sondajul meu efectuat pe pagina spune altceva, voi incerca sa va introduc, putin cate putin, in lumea magica a ghicitului in fund. Si, pentru ca un magician care-si dezvaluie secretele nu mai e un magician, un ghicitor in fund care-si dezvaluie secretele nu mai e un ghicitor in fund.

Voi incerca, insa, sa fac lumina in zona atat de intunecata (pentru unii) a ghicitului in fund. Voi incepe cu o mica informatie asupra a cum NU se ghiceste in fund.



Dupa cum vedeti mai sus, degetul aratator este inserat partial, pe 30% din lungimea dansului in difuzorul ghicitei. Intrucat in rumpologie se stie ca fesa stanga reprezinta trecutul, iar fesa dreapta reprezinta viitorul, ce e intre si dincolo de ele nu poate reprezenta decat prezentul. Iata ca acest fals rumpologist desenat ghiceste doar prezentul! Iar prezentul suna asa:

"Esti legata de un scaun, cu picioarele in sus. Ai o camasuta ridicata peste sani si niste ciorapi trei sferturi. In jurul tau sunt rotunduri cu marginile zdrentuite in care apar niste litere: "AAAH!" si "AAHHN!". Jos, langa fese, apare acelasi fenomen ciudat, al literelor care apar din neant: "GLCCH" Coada parului tau sfideaza gravitatia si sta in sus. O lenjerie intima ciudata, in forma de patrat negru, iti acopera labiile. Te tin de fesa dreapta in timp ce-ti introduc un degetel in fund si-ti ghicesc prezentul:

"Esti legata de un scaun, cu picioarele in sus. Ai o camasuta ridicata peste sani si niste ciorapi trei sferturi. In jurul tau sunt rotunduri cu marginile zdrentuite in care apar niste litere: "AAAH!" si "AAHHN!". Jos, langa fese, apare acelasi fenomen ciudat, al literelor care apar din neant: "GLCCH" Coada parului tau sfideaza gravitatia si sta in sus. O lenjerie intima ciudata, in forma de patrat negru, iti acopera labiile. Te tin de fesa dreapta in timp ce-ti introduc un degetel in fund si-ti ghicesc prezentul:" s.a.m.d. (cu fonturi din ce in ce mai mici, pana nu se mai vede)"

2 comentarii:

Anonim spunea...

o tine de fesa stanga, mey

Ghicitor in fund spunea...

Aşa e! Dumnezeule, pot ghici viitorul în fundul oamenilor, dar nu sunt în stare să spun care-i stânga şi care-i dreapta!