joi, 31 iulie 2008

Maimuţăreli fără fund roşu

Revin cu completări pentru cei care au deschis mai târzior blogul: pentru a vi se ghici corespunzător în fund trebuie să trimiteţi o poză în poziţia asta, pe care eu o numesc poziţia şezând la ghicit în fund:



Numai aşa viitorul dumneavoastră vi se va dezvălui în întregime, datorită informatiilor complexe pe care le pot obţine din fese, anus si relaţionarea acestora una cu alta.

Pentru cei sceptici, care încă se îndoiesc că ghicitul în fund este o artă străveche, iată o epocală descoperire arheologică, pe primul homo sapiens descoperit în Africa acum 250.000 de ani, surprinzător păstrat într-o stare relativ bună! Tabloul se numeşte "Natură vie cu ghicitor în fund", autor necunoscut (maimuţele nu ştiau să scrie, deci nu ştiau să se semneze şi chiar dacă ar fi ştiut, n-ar fi avut cum, pentru că nu aveau nume!) Chiar dacă maimuţele nu ştiau să scrie, ele ştiau să ghicească în fund! Iată cât de veche e meseria pe care o practic, posibil chiar mai veche decat cea mai veche meserie din lume!



Pentru scepticii evoluţionismului şi înfocaţii adepţi ai creaţionismului, iată - totuşi! - dovada că ne tragem din maimuţă:

6 comentarii:

Anonim spunea...

mda noroc cu google

Ghicitor in fund spunea...

Dimpotriva: as spune ca Google are noroc cu mine!

Anonim spunea...

de cand ai acest blog?

Ghicitor in fund spunea...

Primul post dateaza 14-07-2008. Fa socoteala!

Anonim spunea...

nu scoti totusi imnu' ala. e ca curu', pe cuvintul meu. strica tot blogu

Ghicitor in fund spunea...

Nu-l scot. Blogul e prea tare pentru a fi stricat de ceva.

In plus, neplacerea unuia, placerea altuia! Nu fac discriminari.