marți, 15 iulie 2008

Primul doritor!

Ei bine, n-a trecut nici o zi si primii doritori nu au intarziat sa apara!

Un anonim mi-a trimis prin intermediul comentariilor la primul meu post urmatoarea fotografia de mai sus. Iata ce pot ghici despre dansul:


Este, fara indoiala, un fin cunoscator de limba engleza, intrucat cunoaste cuvantul "asshole". Are cunostinte medii de utilizare a calculatorului, intrucat se pricepe sa caute pe http://images.google.com . Punand cap la cap cele doua constatate mai inainte, a rezultat poza de mai sus, care este chiar primul rezultat al cautarii. Despre el mai pot spune si ca nu se pricepe sa faca fotografii, decat - in cel mai bun caz - point'n'shoot cu compactul primit cadou de la fosta prietena, de care acum s-a despartit, dar careia nu i-a dat aparatul inapoi.


Este foarte probabil sa fi incercat sa-si fotografieze fundul, insa intrucat era seara, nu a stiut sa si-l ilumineze eficient sau a folosit un ISO gresit si a iesit fotografia plina de zgomot. Pentru a-si ascunde nepriceperea, a apelat la un gif gasit pe net. 


Pare a avea, daca nu-i ceri prea mult, un oarecare simt al umorului, insa e destul de rudimentar.


Are intre 25-28 de ani, citeste Cotidianul, venituri (frustrant de) medii, viata sexuala in stagnare, insa crede in dragoste la prima bem-bere. Femeile lui sunt uratele, insa pricepute in arta amorului oral, pentru a compensa micul handicap estetic.


E bine? "Fundul" tau zice ca da.



6 comentarii:

Ambasadoarea spunea...

Sper sa nu te dai ... la fund si ca continui;)

Ghicitor in fund spunea...

Nu ma voi lasa pana ce primele patru zerouri din counter nu vor disparea!

Sper ca tot mai multi romani de pretutindeni sa-si ghiceasca in fund! Atunci voi pune capul pe perna noaptea si voi fi multumit: am realizat ceva.

Anonim spunea...

Din pacate nu mi-ai ghicit prea bine.. esti cam departe de realitate, dar pun pe seama proastei calitati a fotografiei :D

Care este etimologia cuvantului "fund"?

Ghicitor in fund spunea...

Etimologia cuvantului fund este cam asa: cuvantul provine din limba latina (fundus), care inseamna "baza". Mai inseamna si "portiunea unui organ aflata in mod opus fata de intrarea lui".

Anonim spunea...

I-mi pare bine ca avem si noi in tine un conational,si eu sint jidan si sint de acord cu tine si i-mi pare bine ca apreciezi desteptaciunea noastra ca fiind de 1 milion de ori peste cea a rominilor.Oamenii nu ne apreciaza pentru ca sintem un popor net superior tuturor natiilor de pe pamint.Nu spun ca sintem neaparat poporul ales cu toate ca aceasta este o apreciere oarecum corecta,dar ne-am format inteligenta si spiritul de initiativa,asa cum dovedesti si tu,in timp luptind cu alte popoare cu alti oameni de pe glob.I-ti uram noi toti nu jidanii ci evreii sa duci la indeplinire ce ti-ai propus.

Ghicitor in fund spunea...

Dumneata nu esti jidan, ci doar prost.