vineri, 18 iulie 2008

Una calda, una rece. Acum, una receNu, nu mi-ar placea sa ghicesc intr-un astfel de fund. Nu as sti ce fel de viitor sa aleg din cele doua viitoruri ale acestui om: viitorul din fata sau viitorul din spate. In orice caz, ii prevad o singuratate prelungita, o slujba la un supermarket, o tentativa de viol asupra batranei la care sta cu chirie, inchisoarea si oprobriul public. Poate deveni primul detinut caruia ii e de doua ori frica la dus: sa se aplece in fata sau sa faca podul pe spate.

Acest gratios domn salasluieste virtual intr-un articol care-mi ia in deradere obiectul muncii. Insa eu nu ma atin din drum, pentru ca munca nu a omorat pe nimeni, in afara de Raluca Stroescu.

Noua, tuturor ceilalti, un indemn la sanatate: faceti miscare zi de zi, exista un al doilea fund in fiecare dintre noi, stand, asteptand, pandind, respirand in umbra, un pradator feroce, vorace si rapace, gata sa tasneasca in fata, cerandu-si dreptul la existenta! Gata sa fie ghicit in el de catre cel mai mare ghicitor in fund din Romania. Eu.

Niciun comentariu: