duminică, 21 septembrie 2008

Ana Sexual

O cateluşă cu părul creţ acolo jos a fost surprinsă cu flasca-n gură. Prilej de forfotă moralistă în întreaga Românie, care nu face nimic fără acordul părinţilor, dar şi de băşcălie în blogosferă. Iată şi cei doi bani ai mei: o poză din Evenimentul Zilei, în care apare Ana Birchall si cu Bill Clinton, cu textul: "Ana Birchall şi Bill Clinton, doi absolvenţi de Yale uniţi de pasiunea pentru politică".


Ce altceva îi mai uneşte pe cei doi?

4 comentarii:

VdG spunea...

Bai frate nu mai are voie femeia sa faca o felatie, gata voi cu comentariile :). Pe mine ma intereseaza mai mult cine ii da "cap" ei. Daca erai Ghicitor in Felatie imi puteai da un raspuns, neffind trebuie sa-mi bat capu'.
Banuiesc ca trebuie sa fie vreun coleg de partid, cum la nivelul ala se exclud simpli membrii cred ca e unul din urmatorii, si vom afla daca privim flasca.
a) Adrian Nastase: poate asta e motivul pentru care e flasca, nu putea sa si-o imagineze barbat, dar totusi nu cred.
b) Mircea Geoana, el e in putere si ea e destul de draguta pentru o pesedista, deci nu e el.
c Za oan end onli, Ion Iliescu: E batran si probabil impotent (sa moara Nina de necaz)
Tu cine crezi ca e prea muitorul??

Ghicitor in fund spunea...

Nu am nimic impotriva felatiilor, dimpotriva. Mi se par naturale si nu sunt deloc umilitoare. Tuturor li s-a facut (sper) si multe au facut-o. Si?

O sa raspund speculatiilor:
1. Adrian Nastase e prea gras. Burta lui se constituie intr-o centura de castitate. Dana Nastase poate sa fie linistita (dar si nefericita, pe de alta parte).

2. Mircea Geoana: s-ar putea, omul din filmulet e prea prostanac si nu prea stie ce sa faca cu ea. Nu i-o fi frica sa intre in gura lumii?

3. Ion Iliescu. E batran, dar cu siguranta nu impotent. Din capul lui iese o pula uriasa, cu care fute poporul roman. O simtiti?

As sugera sa o lasam pe doamna Nina Iliescu la o parte. Am ce am cu domnul Iliescu, insa doamna Nina Iliescu nu a facut nimanui niciun rau. Nu merita atacata nici in gluma.

Nu-l cunosc, dar preamuitorul pare a fi Pieleanu, un atarna-piele care dorea deunazi sa o cunoasca epidermic pe Ana. Se pare ca a reusit sa-i cunoasca papilele si cerul gurii.

VdG spunea...

Ti-au zis colegii de la Catavencu ca e Pieleanu? Oricum, regarding Nina, chiar daca am auzit-o doar de cateva ori vorbind ma bazez pe expresia "in spatele unui comunist puternic se afla o comunista si mai puternica".
Gata, ma las de comentat, se vede ca nu ne intelegem deloc. Bafta

Ghicitor in fund spunea...

Nu lucrez la Catavencu.