marți, 23 septembrie 2008

De la Ana la ca Ioska: ghicind in fundul scandalului sexual

Scandalul sexual cu Ana Birchall ne-a învăţat foarte multe. În primul rând, ne-a învăţat că societatea românească e încă misogină şi machoistă, în toate straturile ei, de la vlădică la opincă. Puţine voci au sărit în apărarea doamnei Birchall, aşa cum ar fi fost normal.

Dincolo de băşcălia (inerentă) a blogosferei, proletarii din partidul doamnei s-au grăbit să emită judecăţi de moralitate şi să o îndemne la a-şi da demisia! Adică tu, partidul, ţii în spinare o şleahtă întreagă de incompetenţi, cartofori, hoţi cu patalama (NUP), hărţuitori sexual, mincinoşi penali (fals în declaraţii), fără a mai cântări calităţile lor umane, dar te înfoi la o înregistrare sexuală! Formidabil, încă o calitate a politicienilor româneşti (pe care o ştiam de mult): ipocrizia crasă! La fel reactionează şi omul de rând, după chipul şi asemănarea politicianului: nu activitatea politică, studiile sau competenţa contează, ci faptul că a supt - poate - o pulicică bleagă.

Cine o vrea pe Ana Birchall trasă pe linie moartă (după ce - poate - a fost trasă în pulă şi apoi trasă în poză)? Oana Mizil? Magda Bistriceanu? Alt funduleţ care vrea sa fie cuibul pulilor din partid, pe principiul "there can be only one"? Relaxaţi-vă, doamnelor şi domnişoarelor, e destul pentru toată lumea, nu trebuie sa urlaţi "să se dea numai una, să ajungă la toată lumea! să se facă cordon!!!" Dar aşa e românul, invidios şi posesiv: pula e mai roz de partea cealaltă a şliţului! (dar, se pare, mai scurtă şi mai moale!)

Oricum, cred că Ana Birchall are dreptate: nenea Iosif Buble e pus să îi facă rău pe blog! Iată dovada: Dacă aţi avut curiozitatea bolnavă să citiţi aşa ceva, veţi vedea ca domnul Iosif Buble este un măgar. Înţeleg să critice activitatea politică a doamnei Ana Birchall, însă felul cum se ia de cum arată nu îi face cinste. Ca om, în primul rând, ca jurnalist nu mai vorbesc.

În calitate de clarvăzător, m-am logat noaptea în fundul "domnului" de mai sus şi i-am citit ultimul gând înainte să adoarmă!

2 comentarii:

Tix spunea...

Si uite asa ajung ele ministrese, vedete si intelectuale.
Sex Oral cu Ana Birchall

Sa sugeti ... toti - Ana Birchall

Vreti sa credem ca daca nu ar fi fost adevarat ar fi tacut 3 zile? Sau o fi avut saraca fata gura plina?

Ghicitor in fund spunea...

N-o simpatizez pe Cuc'o'Ana Birchall, dar in calitate de cosex cu Piele-n-Vant si cu aia care au folosit acest material mizer, mi-e rusine.