duminică, 14 septembrie 2008

Dincolo de prezent: viitorul

Îţi place să mănânci cât mai mult caca, caca în cantităţi industriale, caca până îţi umpli intestinele şi îţi vine să faci caca? Nu? Atunci îţi place să te uiţi la alţii cum mănâncă caca până plesnesc cu un zgomot sec şi din plesnitură le iese tot caca pentru că au mâncat toata viaţa caca încât s-a petrecut un fenomen rar în medicină: lichefierea organelor interne şi înlocuirea lor cu caca?

Felicitări, eşti gata să porneşti o revoluţie pentru că postul tău preferat de televiziune a fost descoperit în putrefacţie de către CNA (omorât de Cioacă?) şi e gata de a fi îngropat creştineşte, cu un cor de înjurături de pe margini ale oamenilor care mai preţuiesc ceva în ţara asta!

Nu, nu o revoluţie pentru că eşti furat sistematic, cu rânjetul pe faţă, de o clasă politică, de funcţionari publici, de poliţie, doctori, chelneri, meşteri şi portari. Nu, nu o revoluţie pentru că Justiţia bea Chivas Regal cu infractorii cu ceafa groasă sau pentru că ţi se cere, de fapt, taxă de protecţie, nu impozite. O revoluţie pentru că se inchide un veceu public, cu o cameră in vas, aţintită spre fundul lui Dan Diaconescu!



Dacă îţi place sigla de mai sus, atunci îţi va plăcea la nebunie şi acest site! Ia, să îţi bucuri ochii! (dă rifreş, F5 pe tastatură, e imagini noi, să-ţ moară mama copiilor, inainte să-i faci!)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Te rog frumos sa nu insulti scatofilii asociindu-i in vre-un fel cu 0tv. 0tv este fata de scat asa cum este scatul fata de pozitia misionarului. Este un fel de idee platoniciana a unui hiper-mega-cacat.

Ghicitor in fund spunea...

Ai dreptate. Imi cer scuze fata de comunitatea scat din Romania. Tuturor mancatorilor de balega de la OTV: muriti de foame!

Ramona spunea...

moaaa....ma manca in fund sa dau click acolo...nu mai fac asta niciodata!!!Promit:)