miercuri, 24 septembrie 2008

Romania: laba trista, plina de umori

Levente Benedek, un artist plastic, de care n-am auzit până acum, spre ruşinea mea, a postat într-o expoziţie România într-o poziţie explicită: cu aripile păsăricii desfăcute a zbor înconjurate de forma de calcan a graniţei ţărişoarei! În mod normal, să spui despre ceva că e "pizdă" e un compliment, spre deosebire de sintagma "ca pula", însă sensul imaginii este - în opinia unui ghicitor în fund - "România: o ţară să-ţi bagi pula-n ea". Opinie cu care sunt de acord! Argumente: deschideţi televizorul.



Totuşi, vocea patriotului naţionale a tremurat a indignare, gonadele s-au umflat ca pânza în vânt şi s-a slobozit, pardon de expresie, un stencil vandalizator pe geamurile Galeriei 35, unde-a expus ungurul care a atentat la onoarea noastră de terfeliţi ai Europei! Stencilul reprezintă o Românie cu picioare şi cu un ştromeleag învârtoşat îndreptat spre eternul inamic de la apus: Ungaria.



Mai bine îi desenau României un cap, părerea mea! Celalalt! Aşa arată ca un shemale. Adică aşa:

Un comentariu:

Rareș Dădârlat spunea...

Vai, vai, vai.
Levente ăsta e foarte bun, păcat că la noi se merge după principiul "shoot first, ask questions later"... Mersi de linkul către blogul său şi io zic să stăm liniştiţi... Treaba merge!