miercuri, 23 iulie 2008

Colegi: ghicitori *cu* fundul!



Te-ai asezat cu fundul in cioburi si te doare de mori? Ai fost violat de zece detinuti cu diametru mare? Ai cazut accidental de pe role si ai pus frana cu fundul? Toate acestea pot valora peste un milion de euro!

Singura conditie e sa fii bunic si sa ai primele patru litere din nume Butt! Si sa umbli ca nebunul pe strada cu fundul uns de namol. Pentru toti cei de-acolo, din spate, cu fundul sensibil, adevar va zic voua: ziua voastra a venit. Puteti ghici cu fundul in saltele toata ziua! Firme recomandate de saltele: ... (nu stiu sa va zic, nu prea ma pricep la saltele; din experienta proprie, au terminatia "flex", terminatie care ma duce cu gandul la orice, numai la confort nu!)

Daca nu va pricepeti totusi la ghicit *cu* fundul, va puteti totusi ghici *in* fund. Site-uri recomandate pentru ghicit in fund: http://ghicitorinfund.blogspot.com/

5 comentarii:

Anonim spunea...

am citit cuvant cu cuvant...la inceput m am amuzat tare dar pe parcurs mi s au parut anumite postari de umplutura asa ca hai mai vioi!

Anonim spunea...

si mie mi se pare ca s-a cam dat la fund ghicitorul... foarte trist.

Ghicitor in fund spunea...

Recunosc: postarea despre ghicitorul *cu* fundul e cam slabuta. Dar trebuia facuta, lumea trebuie sa stie. Stati prin zona, promit sa se mai aeriseasca situatia.

Anonim spunea...

Cand esti ghicitor in fund, fara insa a avea un fund cat de mic in care sa ghicesti, e normal sa te pleostesti. Eu zic sa va puneti fundurile la bataie...pardon la ghicit si sa lasati omul in pace. :D

Radu spunea...

teribilismul omului care nu stie cu ce are de-a face are un pret de o valoare exorbitanta pentru amaratul de berar care zace privind la gol in difuzor cum se zbate timpanul sfincterian. si de ce spun asta? foarte simplu, pentru ca acei care nu cunosc sunt cei mai in masura sa-si dea cu parerea. dragii mei, eu sunt de parere ca Ghicitorul merita aplauze. care dintre noi ar face ce face el? ei bine? da, exact cum anticipam. nimeni. atunci mai usor cu acuzele! ce ati vrea sa va ghiceasca mama dracilor in fund?