luni, 21 iulie 2008

Concurenta: vrajitoarea Grazzyela Costache



In imagine o mare (la propriu!) ghicitoare romaneasca. Va rog sa ma credeti pe cuvant, poza nu a fost latita in Photoshop (nu folosesc, costa prea mult si nu piratez* / Paint / Paint.NET (freeware) / PaintShop Pro / Corel Painter / GIMP (GPL): asa e ea!

O gasiti cu mare usurinta, fie pe strada (va orientati dupa intuneric, intrucat aceasta vrajitoare are harul blocarii luminei soarelui), fie pe internet, chiar in doua locuri: locul 1 si locul 2.

Dansa se lauda ca ar fi inegalabila si incomparabila. Daca cu primul atribut pot fi de acord (cine ar putea egala-o?), cu al doilea nu sunt: este comparabila, ba chiar este comparabila bine. Suporta grade de comparatie cu: un hipopotam, un hiperpotam (!), un elefant, o balena, o minge construita pentru a incalca un record Guiness, o fetita ingrasata de vrajitoarea din basmul Hansel si Gretel sau, pur si simplu, cu o vrajitoare care face abuz de mana dupa ora 10 noaptea.

Ne poate dezlega: belesteme, descantce si chiar vrajitoarea Gratiela.

Motivele pentru care, in locul 1 de pe internet si-a schimbat numele in Grazzyela Costache sunt necunoscute, insa par a avea legatura cu un cont de hi5, unde putea fi gasita intr-un har fara de har, agatand straini supraponderali.

A rezolvat cu succes doua cazuri, ambele cu mari probleme in dragoste: Pisica Georgiana, 20 de ani, aflata intr-o stare avansata de retard mintal si pe domnul Gheorghe Mircea, 23 de ani, care de 23 de ani suferea de probleme de flascitate penisoidala. Probabil doamna Grazzyela i-a aratat Pisica lui Gheorghe si de acum inainte traiesc fericiti si mai saraci cu o suma considerabila, din care vrajitoarea Grazzyela (ce ironie clara ca lumina zilei zace ascunsa in nume!) si-a cumparat multa slanina, paine si ceapa pentru rantas!

Pentru ca nu vreau sa fiu rau, ii urez Grazzyelei mult succes in cariera si traditionalul "Not enough mana to cast spell".

* decat filme, muzica si software sub 100$.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant e ca Gheorghe ala are si poza cu fata, deh ca omul care se rusineaza de afectiunea lui. :D
Sau poate acum ca e potent gratie farmecelor Gretzoshelei o vrea sa se laude? :D

Intrebare de baraj: daca aceasta distinsa duamna ar apela la serviciile tale, i-ai ghici si ei in fund? :D

Ghicitor in fund spunea...

Bineinteles. Harul meu e aici pentru a fi impartit cu toata lumea. Ce i-as ghici doamnei? Sa se apuce de o meserie, sa munceasca si ea in fabrica sau pe ogoarele patriei si sa nu mai pacaleasca lumea. Sa mai slabeasca, ca n-are cin' s-o calareasca (din orice lungime se scad automat 15 cm, cat are dansa burta; cata fericire poate sa obtina astfel?). Si i-as ura bun venit in blogosfera si succes la RoBlogFest!

Anonim spunea...

buna ziua. as dori sa va rog daca puteti sa imi spuneti si mie site-ul acesta al vrajitoarei gratiela costache unde ati gasit toate aceste informatii despre ea.va multumesc mult.nu am de gand sa apelez la dansa, caut site-ul ptr total altceva :)

Ghicitor in fund spunea...

Cititi cu atentie articolul, ceva imi spune ca va veti lamuri!

HINT: urmariti linkurile! urmariti iepurele alb!