marți, 29 iulie 2008

Fundul Adrianei Bahmuteanu!



Iată că, după lungi momente de aşteptare, am primit pe mail prima poză cu un fund (care este vizibilă mai sus) pe care am acceptul să o postez pe site! Deşi posesoarea fundului nu şi-a divulgat numele, iar adresa de pe care am primit poza e pur şi simplu bahmu@libertatea.ro, fără a mai conţine alte detalii şi fără a se semna, eu, cu talentul meu de a ghici în fund, mi-am dat seama imediat că este vorba de Adriana Bahmuţeanu!

Întrucat nu urmăresc presa mondenă, nu ştiam cine e Adriana Bahmuţeanu, aşa că nu pot fi bănuit că ceea ce i-am ghicit în fund este fals! Iată ce i-am ghicit:

"Dupa detaliile pe care le citesc pe fesele dvs., păreţi a fi lucrat la ţară foarte mult timp. Observ pe fesa stânga urmele unei infecţii vindecate, lucru care nu poate sa fie decât din cauză că nu prea vă spălaţi sub unghii şi nici pe fund, iar atunci când vă scărpinaţi microbii care coclesc sub ele intră în contact cu zona subcutanată, incubând astfel microbii care v-au cauzat infecţiile.

Vergeturile proeminente ma fac să cred că vă place să mâncaţi la ore foarte târzii, ceea ce mă duce cu gândul la faptul că suferiţi de o depresie avansată din cauza unui soţ bogat cu buhul, dar sărac cu duhul, sau de cunoştinte precare de nutriţie. Studiind cu atenţie linia vieţii, observ că e întreruptă de nenumărate puseuri de frică de moarte şi de a fi un nimeni sau de lipsa detergentului de acasă, motiv pentru care vă spălaţi de nenumarate ori rufele în public. M-aş bucura să fie doar rufele, dar mă tem că-s şi chiloţii, sutienele şi tampoanele, pe care le spălaţi pentru a le refolosi.

Anusul este foarte lărgit, însă după câteva naşteri este de înţeles."

Îmi cer scuze cititorilor acestui blog pentru că am postat aşa un fund hidos. Însă prin natura meseriei mele, mă mai lovesc şi de astfel de arătări.

5 comentarii:

Anonim spunea...

tareeeeeeeeee

Username spunea...

Oh, Doamne...
Prea tare!

Anonim spunea...

e misto blogul tau....mai citesc inca doua: a lui mantzy si al unora cu pitici si titze:):) bravos ghicitorule in cacau...m-ai prins de cititor si pe mine...

Anonim spunea...

cu toate ca cred ca ai oarece legaturi cu catavencii si cu blogurile mai sus mentionate. ...

Ghicitor in fund spunea...

Nu stiu care-s blogurile lu' Mantzy. Nu stiu pitici. Am vazut tztze, dar nu pe bloguri. Imi sunt autosuficient.

Am o legatura cu "Academia Catavencu": o citesc si nu-mi mai place ca pe vremuri. Ce nu-mi dau ei, imi iau singur. Imi sunt autosuficient.