marți, 22 iulie 2008

Kourou contra Kourou



Stiti de unde isi lanseaza francezii navetele in spatiu? Din Kourou, in Guyana Franceza! Pana si in programele spatiale dau dovada de erotism si rafinament. Prosper oras si frumos de stat in el!

Nu atat de norocosi sunt cei 541 de locuitori ai Kouroului din Burkina Faso, intrucat GDP-ul pe cap de locuitor al acestei tari este doar de 1200$, facand-o sa se situeze pe locul 202 in clasamentul tarilor din punct de vedere al economiei. Tara saraca, mese putine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Recent, am participat la o sesiune de comunicari stiintifice pe tema "Ne asteapta vremuri grele". Un onorabil domn, si-a expus lucrarea pe care lucreaza de 13 ani de zile. Pentru a rezuma, in urma cercetarilor sale, a dovedit intr-un mod irefutabil ca ghicitul in fund este o arta ancestrala. Din cele mai vechi timpuri, ghicitorii in fund au fost considerati vrajitori si astfel, contra lor, s-a purtat "un guerre sans merci" in timpul inchizitiei. Aceasta arta, astazi pe cale de disparitie, s-a transmis doar pe cale orala, din tata in fiu, fiind incadrata de ritualuri secrete. Se pare ca lojele masonice au cate o echipa de ghicitori in fund care le ghicesc membrilor. Domnia voastra, ca nobil ghicitor in fund, ati putea sa ne spuneti daca ati primit acest har pe cale geneaologica sau credeti ca l-ati primit ca un hazard al destinului, un har divin?

Cu stima si respect, Autorul Anusnim

Ghicitor in fund spunea...

Nu am legaturi cu masoneria sau cu lucrul in lemnul de mason. Sunt, intr-adevar un nobil ghicitor in fund, dar arta mi-a fost dezvaluita accidental, ca toate marile descoperiri ale umanitatii (penicilina, linoleumul). Voi detalia pe blogul meu (al ghicitorului in fund) cum s-a intamplat totul. Stati prin preajma si... curaj!