marți, 22 iulie 2008

Minune Dumnezeiasca!

Cruci care se arata in cartofi taiati transversal? Cruci care se arata in butuci de lemn? Cruci care se arata in mere? Toate acestea sunt de domeniul trecutului, pentru ca au aparut crucile care se arata in fund!



O, voi credinciosi! Semne si minuni se arata oriunde, voi numai sa credeti! Credeti si nu cercetati! Credeti in cel care ghiceste in fund!

Iar daca vreti sa va faceti mai atragatori pentru vanzatoarea de la Mall care v-a cazut cu tronc sau daca vreti sa va faceti mai atragatoare pentru cocalarul care v-a zis primul "Fă, te-ngrop în aur!", va puteti sculpta posteriorul aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

faza asta cu crucea si fundul...cred ca ai sarit calul...nu stiu ce credinta ai, insa indiferent ar trebui sa ai mai mult respect fata de credintele altora. crucea nu poate fi un prilej de glume

Ghicitor in fund spunea...

Daca tu crezi ca aici am sarit calul... sa vezi aceasta postare: http://ghicitorinfund.blogspot.com/2008/10/drumul-spre-iad-e-pavat-cu-intrebari.html

Nici eu nu stiu ce credinta am, dar banuiesc ca e ceva opus fata de o credinta care se extaziaza in fata crucilor din cartofi si lemne.

In plus, am motivele mele sa cred ca Dumnezeu nu e un om serios! De aceea, parerea mea ca tipii care trateaza religia cu seriozitate vor ajunge in Iad. Asta e!

Anonim spunea...

De acord cu Alex M. Ai putin respect si nu batjocori lucrurile care pentru altii sunt sfinte. Asta trebuia sa te invete mamica de cand aveai 5 ani !

Ghicitor in fund spunea...

Asadar, crucile care se arata in cartofi sunt lucruri sfinte? Imi cer scuze, o sa am mai mult respect pentru ele.

Si nu mai mananc cartofi! Daca arunc crucea din cartof in tigaie oare nu voi fierbe in ulei incins in viata de apoi?

Eu, draga domnule, nu am avut niciodata 5 ani, m-am nascut direct la 20.