joi, 17 iulie 2008

NU INSISTATI!!! Pe acest blog nu veti gasi:

emo Mircea Badea Monica Columbeanu sex profesoara porno Zalau Irinel Anna Lesko nud nuduri cur tate femei Ogica goale curve nuduri pizde pula pule Basescu pizda buci sani fete iPhone HTC diamond Nokia Andreea Spatar Boschet fitze shukar manele download Andreea Marin Mihaela Radulescu fata de la pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 numere mobil bagaboante pitzipoance pitzipoanca cocalar cocalari prosti idioti goliciune goluri fotbal Gazeta Sporturilor scandal Becali Mitica Dragomir Mircea Sandu cupa campionatul eventul hattrick concursuri online MMORPG cancan can-can click averea Bahmu Bahmuteanu Prigoana plici Corneliu Vadim Tudor Elodia Dan Diaconescu Cioaca moarta politist bancuri amuzament divertisment clipuri jocuri

10 comentarii:

Anonim spunea...

dc mah rumpologistule?

Poate vro vedeta iti va trimite curul :))

Presupun ca esti un expert in descifrarea curului... dar nu cred ca le stii pe alea cu unghiurile pe care le formeaza "ridurile anusului" :)
Iti dau un pot in functie de cadranul in care se afla se pot afla detalii despre: dispunerea la boli, daca te caci tare sau moale.. si multe altele.

Inteleg ca nu ai parte de femei... dar nici chiar asa ... sa te uiti la curu oamenilor.

Ghicitor in fund spunea...

Tu esti, ma?

Anonim spunea...

Sa zicem ca am destule informatii cat sa nu fiu pacalit ... si totusi sa vad partea funny din ideea ta.

Cred ca am spus-o in cel mai elegant mod posibil.

Ghicitor in fund spunea...

Nu e nimic "funny" in a ghici in fund. E un lucru serios, de viitor!

Anonim spunea...

hahaha... se pare ca lucrezi in IT hahaha... numai cei de acolo folosesc sintacma "de viitor"

Nu cred ca iti trebuie sa citesti in fund si sa afli ce persoana e aceea sau ce viitor va aveam.

Trei lucruri sunt clare dupa mine: lucrezi in IT sau ai avut parte sa zicem de pregatire in IT, nu ai femei mai corect spus nu ai ceva stabil cu o fata .... si cred ca (peste 90%) nu esti o persoana care sa fie "autoritara" (care sa-si impuna p.d.v. si sa ia decizi importante.... in afara de format c: :) ).
Hai ca ultima a fost rautacioasa dar din flerul meu cred ca lucrezi in IT si vei intelege aluzia mea care nu e scrisa cu rautate.
Hai ca sunt curios ce o sa mai scrii... ne auzim maine. Spor

Ghicitor in fund spunea...

Va multumesc pentru ascutitele observatii. Poate ar trebui sa luati serios in considerare optiunea de a va face un blog: http://GhicitorInBloguri.blogspot.com sau chiar de a deveni colindator!

Anonim spunea...

Pacat .. chiar credeam ca exista ceva in dvs. dar m-am inselat amarnic... sunteti prea confuz ... un dute vin-o amagitor.
Din toata povestea aceasta am tras urmatoarele concluzii:
1. sunteti prea confuz si ii mai ametiti si pe alti cu fumul
2. sunteti dependent de prieteni deoarece nu ati mai stii pe ce lume traiti (sper sa va ajute ca sunteti mort fara ei..serios)
3. daca ati inceput un drum ... macar tineti-l drept ... nu luati toate gropile .. ca nu sunteti la volan prin Bucuresti
4. chiar crezi ca stii citesti viitorul ? si stii unde sa-l citesti? .... cred ca nu e nevoie sa-ti dovedesc asta pentru ca deja stii care e raspunsul.

Eu unu te-as sfatui sa faci un blog care sa reprezinte, chiar daca esti o persoana dificila.

Nu stiu dar cred ca o sa realizezi ca aceasta katerinca pe care o expui tu in acest blog.. poate se va gasi un prost sa puna botul.. si poate o sa ramana marcat... SI NU CRED CA TI-AR CONVENI NICI TIE.

Cealalta latura poate sa fie: Razbunarea este arma ....

Se sa ne reintalnim pe un blog care intr-adevar sa te reprezinte si sa ai ce spune... cu adevarat.

Ghicitor in fund spunea...

Pot sa va ghicesc in post? Pot. De ce pot? Pentru ca pot. Dar totusi: de ce pot? Pentru ca aici e blogul meu, al celui care ghiceste in fund.

Si in fundul mesajului gasesc asa:

Sunteti userul "Catalin" de pe forumul de spiritualitate. M-am ras de ce-am putut gasi pe forumul ala, m-ati banat pentru ca v-ati simtit jignit. Sunt in masura sa va spun si ca aveti pentru ce: pareti sa fi dat mai multa atentie spiritualitatii decat studiului gramaticii. Va recomand sa urcati o treapta (mai sus - pleonasm intentionat!) si sa studiati un pic trecerea de la persoana a II-a plural la persoana a II-a singular din mesajul dvs.

Dute. Sau vin-o sa va (sic!) ghicesc in fund.

Anonim spunea...

Da .. recunosc greseala... dar motivul real nu sta in necunoasterea gramaticii. Si ca sa nu ma mai botezi tu cum vrei o sa ma semnez cu numele real.... ca vad ca dai dovada de o profunda lipsa de "ghicire" :)

Oricum cred ca asta a fost ultima interventie ca am vazut tot ce poti.
Si garantat o sa ajungi la vorba mea.

Ca nu ramai cu o impresie proasta despre mine ... eu doar am vrut sa te fac sa intelegi un singurul lucru: Ca e mai bine sa faci ceea te reprezinta decat sa-ti irosesti timpul cu tampenii.

Si eu am inceput ca tine si am ajuns sa gasesc dupa 2-3ani un lucru care imi place sa-l fac. Eu speram sa te scutesc de aceasta perioada... in fine pana la urma urmei e alegerea ta.
Succes si sper sa inveti macar din ce am facut eu pe blog.

Ghicitor in fund spunea...

Acest blog este un statement, ramai prin preajma si vei vedea. Ma bucur sa te am printre cititorii mei, Daniel Gontz. Mi-a placut initiativa cu "Cladire incadrata in clasa I de risc seismic." Niste comentarii mai putin anonime nu strica nimanui si te-ar scuti de raspunsuri acide, taioase si belicoase.

Pozele din Londra sunt facute de tine sau sunt luate de pe http://woostercollective.com ?

Stai prin preajma si... ghiceste-ti in fund!