joi, 4 septembrie 2008

Dispozitiv de curatare anala

Publicul se întreabă: trebuie să fiu curat în fund când vin la ghicit? nu e mai bine să nu mă spăl pentru ca viitorul să mi se dezvăluie fără intervenţie din exterior, aşa cum e el?

Ghicitorul în fund vă răspunde: este bine să fii curat în fund, nu numai pentru ghicit, ci şi pentru tine, ca persoană! Igiena personală te face mai iubit în public, îţi conferă mai multă încredere în tine şi este primul pas spre o carieră de succes. Nu vrei ca în şedinţa importantă de care depinde soarta unui contract foarte bănos să te apuce mâncărimea în fund, nu-i aşa?

La acest lucru s-au gândit şi oamenii care au inventat dispozitivul de mai jos şi care s-au grăbit să pună şi un patent pe el! Patentul este WO/2003/009733 şi se găseşte aici! Dacă vreţi să vă îmbogăţiţi, puteţi contacta inventatorul, pentru că viitorul aparţine curăţeniei anale!

7 comentarii:

Anonim spunea...

cacati sparti, fututi in cur cu abajurul, porci mancati de furnici, cadavre de betivi umflate de apa, puroi scurs pe pizde colcaind de latei, puli albastre de mucegai, ochelaristi muisti, mame grase, creioane roase de mosi, cioburi infipte in grasime din liposuctii de burti de grasi, ochi in sos de sperma de maimuta cu chimen, carne tocata cu fier, caltabos fiert in branza de pizda, mate de fluture de matase intinse la uscat, prune pline cu pula!

Ghicitor in fund spunea...

Doamne, Dumnezeule, ce vi s-a întâmplat?

Pot să vă ajut cu ceva?

Anonim spunea...

nu.

Anonim spunea...

Tourette :))

Anonim spunea...

si-asa-mi vine cateodata, mai dorule, si-asa-mi vine cateodata sa-mi bag in pizda o piatra, sa ii fut pe toti in cururi, pana n-or mai fi nici drumuri.
asta asa ca sa fiu mai poetica...
oricum, scumpulet, faptul ca iti comentez pe blog consider-o o favoare, pentru ca in general sunt scumpa la vorba.
totusi site-ul tau ii un loc bun ca sa-mi vars amarul.
asa e cand privesti lumea de sus de la etajul 23, printr-un geam de sticla pe care pizda masii stie cine l-o pus si cine l-o curata. adica urata.

Ghicitor in fund spunea...

Bine-ai venit printre noi! E un loc bun de varsat amarul, un loc care tolereaza pizda, piatra, ramul.

Daca vrei sa-mi faci o favoare, scumpizdet, lasa-ma sa iti ghicesc in fund. O mie de vorbe nu fac un ban!

Anonim spunea...

elena,esi afar_