luni, 15 septembrie 2008

A scuipa, scuipare



Actul 1


Pamânt. Secetă. Ţăran. Disperare. Privire. Cer. Soare. Senin. Pământ. Secetă. Ghiorţăit. Copil. Plânset. Femeie. Plânset. Scuipat. Pământ. Răsărit. Ghiocel. Scuipat. Răsărit. Pătrunjel. Scuipat. Zâmbet. Copil. Zâmbet. Femeie. Scuipat. Pizdă. Futut. Zâmbet. Copil.

Actul 2


Pământ. Venit. Comunişti. Colectivizare. C.A.P. Scuipat. Palmă. 10.000. Kilograme. Hectar. Mutat. Oraş. Scuipat. Femeie. Plânset. Copii. Activişti. Apartament. Bloc. Ceauşescu. P.C.R. Privire. Cer. Gri. Scuipat. Asfalt.

Actul 3


Scuipat. Asfalt. Scuipat. Pereti. Scuipat. Asfalt. Scuipat. Asfalt. Scuipat. Barbat. Scuipat. Femeie. Scuipat. Copil. Scuipat. Asfalt. Scuipat. Asfalt. Scuipat. Asfalt. Scuipat. Scuipat. Scuipat.

Actul 4


7 comentarii:

Anonim spunea...

vreau si eu sa deschid un manifest pentru inventarea teleportorului: M-AM SATURAT SA MA STERG LA FUND !!! E CUMPLIT ! atata par de sters, atatea fisuri, atata stres ! ca sa nu mai vorbim de copacii care puteau fi salvati in loc sa se faca hartie igienica din ei.

Va rog mult, aderati la miscarea mea. Pentru asta, toti doritorii sa dea search pe google, in fiecare zi la ora 12:00 GMT urmatorul text: "Inventati Teleportorul !!!". In acest fel sper ca cei de la Google sa investeasca si in inventarea teleportorului.

Multumesc.

Ghicitor in fund spunea...

Stersul la fund e un rau necesar. Din pacate, varianta cu teleportorul nu este inca viabila. Insa puteti deveni un politician (sau o politiciana). La un moment dat in cariera, veti salva copaci si veti hrani atatea guri!

Anonim spunea...

si fisurile anale cine mi le rezolva?
si firele de par tocite de atatea hartie?

de ce nu vrea nimeni sa ma inteleaga? credeam ca pe acest site voi gasi un dram de intelegere, dar se pare ca nu, ca si aici sunt oameni ca toti ceilalti - lipsiti de suflet si de compasiune. Incercati pentru o secunda sa va puneti in locul meu!

Ghicitor in fund spunea...

Cu toate ca stersul la fund este o activitate ingrata, a avea o mica carapace de cacat uscat care sa va acopere anusul este mult mai rau.

Fisurile anale pot fi umplute cu chit de geamuri, iar cat despre firele tocite, ele d-alea sunt platite si asa isi castiga ele painea!

Anonim spunea...

totusi, gelurile de chituire a fisurilor dau iritatii la randul lor, dupa o folosire indelungata.

chiar nu vrea sa priceapa nimeni?????
chiar nu mi se alatura nimeni????

Anonim spunea...

acum inteleg drama lui Ahile care nu avea de ales. of.

Ghicitor in fund spunea...

Nu cunosc drama lui Ahile (ma uit doar la comedii). Totusi, pot doar sa presupun ca nu avea hile. E corect?