luni, 11 august 2008

America vazuta prin gaura fundului

Un interesant periplu prin principalele atracţii ale Americii ne propune acest site, făcut de un cuplu care a decis să-şi pună posteriorul la treabă şi să ne arate şi o altă faţă a turismului, cel făcut cu fundul!

Fireşte, exemple nenumărate de turism făcut cu fundul găsim şi la noi, aproape peste tot, deci riscul de a zbura cu Delta Airlines peste ocean pentru a ne izbi în simbolul lor falic nu merită a fi asumat. De altfel, din ultimele mele informaţii, Delta Airlines va suspenda (temporar) zborurile directe spre New York de la Bucureşti din septembrie, motivul fiind că nu îşi acoperă cheltuielile. Bănuiala mea este că luna septembrie este o lună propice la ei pentru culegerea recoltei de toamnă la piese de avioane de pe câmpuri, străzi şi clădiri sau se tem de o invazie masivă de români care-şi arată fundul în fotografii lângă obiective turistice importante pentru a li se ghici în fund!

Ruşine Delta Airlines pentru că încălcaţi dreptul omului la libera circulaţie şi la a i se ghici în fund!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Lamuriti-ne si pe noi dom'ne: sexul anal influneteaza sau nu ghicitul in fund? Ca sa stim o treaba...

Un grup de cititori veseli, ingrijorati de data asta.

Ghicitor in fund spunea...

Da, sexul anal influentează viitorul, deci şi citirea acestuia, deci şi ghicitul în fund.

Nu există însă un motiv de îngrijorare: s-a constatat că cei deschişi la anus sunt şi deschişi la minte! Automat, deci, un viitor mai bun îi aşteaptă pe practicanţii sexului anal, de ambele sexe!