sâmbătă, 9 august 2008

Din istoria zbuciumata a ghicitului in fund

Deşi în prezent practicanţii rumpologiei pot fi număraţi pe fesele a două funduri, au fost vremuri când această străveche artă se practica pe scară largă. Mii de ghicitori în fund ghiceau în fund cu frenezie în anii '70, ducând la schimbări radicale în toată lumea, datorate cunoaşterii cât mai îndeaproape şi cu cât mai mare exactitate a viitorului.

Din păcate, în lăcomia lor de a ghici cât mai mult în cât mai multe funduri, aceşti mii de ghicitori în fund nesătuli au transcendat fundurile omeneşti (aşa-numitele funduri antropice) şi au trecut la ghicitul în fundul Lacului Fundului (Butt Lake), aflat in California, USA. Euforia ghicitului în fund nu le-a ţinut loc şi de oxigen, din păcate. Beţia a fost urmată de beţia adâncurilor şi apoi de orgasmul sufocării. Mulţi ghicitori în fund pieiră (toţi).

Dacă veţi dori vreodată să vizitaţi un asemenea loc, încărcat cu o sumbră istorie şi cu osemintele celor cu mult har la ghicit în fund, dar cu minte puţină, detalii sunt mai jos:



Veţi găsi o privelişte magnifică dacă sunteţi pasionaţi de lacuri şi/sau de luciu'* de ape. Locul e înţesat de cei fascinaţi de ghicit în fund, însă (mult mai înţelepţi) intercalează o barcă între ei şi fundul lacului, atât de avid de vieţi omeneşti. Şi pescuiesc.



* Nu este vorba de Nicoleta Luciu, ci de mult mai interesantul luciu de apă. Cei care doresc să vadă poze cu Nicoleta Luciu pot intra aici. Da, ştie webdesign la fel de prost precum se preface că cântă! (cacofoniile sunt permise pe un sait de ghicit în fund, din motive lesne de înţeles)

Niciun comentariu: