sâmbătă, 2 august 2008

Concurs cu premii: logo pentru un ghicitor in fund!

Un logo! Un logo! Dau o cheie de bicicleta sau cinci abţibilde chinezeşti sau echivalentul înălţimii câştigătorului în cablu plus ştecher pentru un logo! Fericitul câştigător al acestui concurs va primi la alegere oricare din premiile de mai sus! Participaţi şi câştigaţi!

Anunţul e pe bune. Participanţii trebuie să posteze la secţiunea de comentarii ale acestui post un link către logo-ul pe care l-au făcut pentru site-ul de ghicit în fund. Se pot folosi servicii gratuite de file sau photo upload, site-uri personale ş.a.m.d.

Sugestii: un glob de cristal care are în loc de cristal un fund, un fund stilizat peste care este o lupă, iar anusul se vede mărit etc. Lăsaţi-vă imaginaţia să zboare, cum ar zice Octavian Ursulescu dacă ar scrie acest text!

Premii importante:

a. O cheie de bicicletă. Foarte utilă dacă aveţi bicicletă şi are şuruburi pe care vreţi să le desfaceţi.



b. Echivalentul înălţimii câştigatorului în cablu. BONUS: un ştecher! Extraordinare senzaţii se pot obţine dacă le lipiţi capetele cu scoci pe fiecare fesă şi apoi introduceţi ştecherul în priză! Util, deasemenea, dacă doriţi să asasinaţi un politician la drumul mare, prin strangulare!



c. Cinci (5!) abţibilde chinezeşti despre Olimpiada de la Beijing (China), aduse chiar din China! Nu au o utilitate anume, dar sunt foarte frumoase! Se pot lipi la oglinda din baie sau pe frigider.

2 comentarii:

Anonim spunea...

huh?!

Ghicitor in fund spunea...

Concursul e pe bune, vreau un logo pentru site-ul de ghicit în fund. Aş fi oferit şi ghicit în fund, dar oricum este gratuit!