duminică, 24 august 2008

Castiga bani stand cu fundul pe scaun!

Te-ai săturat să te uiţi cu jind la vecinul de vizavi, care are o gagică tânără şi frumoasă la fiecare 2 zile, o maşină tare pe care a luat-o cu banii jos şi un televizor cu plasmă la care urmăreşte Money Channel şi filme porno după ora 3 noaptea, când îi pleacă gagica? Vrei şi tu săpunuri fine, trabucuri şi croaziere la capătul lumii? Vrei să te scoli târziu şi să adormi şi mai târziu, cu capul pe sânii unei animatoare transpirate şi cu mâna în fundul ei?

Visele tale pot deveni realitate! Ia o monedă sau ceva metalic şi ascuţit şi răzuieşte pe ecran, în dreptul dreptunghiurilor de mai jos. Dacă vei găsi trei figurine asemănătoare cu un fund, 10.000 de EURO (zece mii de euro!) pot fi ai tăi!



Nu rata şansa de a participa la acest concurs unic pe internet! Nu trebuie să fii un Einstein şi să răspunzi la întrebări complicate, nu trebuie să joci un joc web tâmpit, nu trebuie să îţi convingi prietenii să cumpere de la tine produse la suprapreţ sau să se înscrie sub tine, pentru ca tu să faci bani puţini din prostia altora şi alţii să faca bani mulţi din prostia ta şi nu trebuie să trimiţi 1.000 de EURO ca să primeşti 10.000 de EURO! Totul e transparent şi garantat, fără tragere la sorţi!

Dacă ai găsit cele trei funduri, trimite o scrisoare la Constantin Bernişan, adresa str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucureşti şi menţionează pe plic "Pentru concursul de funduri". Vei primi premiul dorit în maxim o săptămână şi în maxim 2 săptămâni vor roi femeile în jurul tău!

Niciun comentariu: