marți, 12 august 2008

Din fundul galaxiei in fundul oamenilor


Sătul de a explora curburile spaţiu-timp de pe platourile de filmare ale Star Trek-ului vechi (ăla cu căpitanul Kirk, nu ăla cu căpitanul Picard), Mr. Spock, personajul care-l joacă pe Leonard Nimoy, s-a apucat de explorarea curburilor formelor feminine într-o serie de nuduri pe care le găsim pe site-ul lui de fotografie!

De ce spun că-l joacă Spock pe Leonard Nimoy şi nu invers? Pentru că săracul om a suportat atât de greu povara personajului care l-a consacrat, încât a scos în 1977 o carte autobiografică intitulată "I am not Spock", ceea ce a stârnit un val de proteste al fanilor seriei Star Trek, care s-au dovedit, contrar aşteptărilor, nu nişte tipi deştepţi pasionaţi de Science Fiction şi olimpici la fizică, ci nişte superficiali care nici măcar nu au citit cartea, dar au sărit (şi iată aici legătura cu ghicitul în fund!) de fund în sus. Săracul om a fost atât de huiduit şi lovit în cap cu culegeri de Hristev oriunde mergea, încât a revenit asupra afirmaţiei din titlu în 1995 cu a doua carte autobiografică, "I am Spock".

Nu am fi bănuit că recele vulcanian poate fi în spatele unei camere de fotografiat nuduri! Însă pe lângă fotograf, omul este actor, regizor, poet şi muzician. Sergiu Nicolaescu, ştiu că mă citeşti şi că îţi muşti barba despicată de invidie!

Niciun comentariu: